Vaxholm Stroller Rattaat, Carena
Carena

Vaxholm Stroller Rattaat, Carena

279,30€
30% alennusta 399,00€

(0)
Carena Vaxholm rattaat ovat täydelliset kävelyretkille, puistoon ja yhteisille ostosmatkoille niin lähikauppaan kuin isompaankin markettiin. Rattaat ovat pienet ja kevyet, taittelet ne kätevästi automatkan ajaksi mukaan ja kokoat jälleen sinun ja lapsesi käyttöön. Vaxholm rattaat ovat täydelliset kävelylle maastoon kuin maastoon Carena Vaxholm Rattaat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  279,30€
  399,00€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,95 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  399,00€
  Harmaa
from €279.3 to €399 2
Vaxholm Stroller Rattaat, Carena hinnan kehitys

Carena Vaxholm rattaat ovat täydelliset kävelyretkille, puistoon ja yhteisille ostosmatkoille niin lähikauppaan kuin isompaankin markettiin. Rattaat ovat pienet ja kevyet, taittelet ne kätevästi automatkan ajaksi mukaan ja kokoat jälleen sinun ja lapsesi käyttöön.

Vaxholm rattaat ovat täydelliset kävelylle maastoon kuin maastoon

Carena Vaxholm Rattaat ovat kestävät ja klassisen tyylikkäät ja painavat vain 15,7 kg istuinosa mukaan lukien. Rattaiden istuinosassa on kätevästi säädettävät jalkatuki ja selkänoja.Kuomu suojaa lasta auringolta ja se on turvallisesti jaettu asteittain avautuviin osioihin. Rattaiden kuomussa on hengittävä ja erinomaisen ilmanvaihdon omaava verkkokangas sekä takana että sivuilla. Rattaissa on kumisella pinnalla ja muovisella ytimellä varustetut puhkeamattomat pyörät. Ajokokemus on mukava, eli samanlainen kuin ilmakumipyörillä. Käytännössä pienet kivet eivät tartu puhkeamattomiin pyöriin, joten rattaat rullaavat tyylikkään varmasti ja turvallisesti eteenpäin. Rattaiden pyörät ovat perinteisiä muovipyöriä kestävämmät. Rattaissa on kätevä säädettävä työntöaisa ja osioihin jaettavissa oleva kuomu, joka on varustettu aurinkolipalla ja hengittävällä verkkokankaalla. Rattaiden varustuksiin kuuluvat myös säädettävissä oleva selkänoja ja käännettävä istuinosa. Rattaat sisältävät myös kolmeen erilaiseen asentoon säädettävän jalkatuen irrotettavan turvakaaren, viisipistevaljaat ja näkyvyyttä tuovat heijastimet, jotka sijaitsevat kuomussa, tuulipeitteessä, tavarakorissa ja valjaissa. Rattaissa on lenkkijarru edessä ja takana sekä vakiovarusteena suojaava tuulipeite. Päällinen pestään 30 asteessa. Työntöaisan suojus on materiaaliltaan polyesteriä ja keinonahkaa.

Rattaissa on kuulalaakerein varustetut takapyörät: 12 tuumaa, 300 mm ja korkealuokkaiset puhkeamattomat PU/EVA-pyörät. Rattaat taitetaan kätevästi kokoon istuinosa irrottamalla, jolloin ne vievät autossa tai sisätiloissa vähemmän tilaa. Tuotteen hoito-ohje kertoo huollosta kaiken oleellisen, eli pyörät kannattaa irrottaa aika ajoin, pyyhiä pyöräakseli ja voidella säännöllisesti laakerirasvalla. Metalliosat ja runko pyyhitään kostean liinan avulla, jonka jälkeen tuote kuivataan hyvin kuivalla liinalla. Sateella on hyvä käyttää aina sadesuojaa. Tuotteen kangas on kyllästetty kevyesti, mutta kangas ei kuitenkaan ole vedenpitävä. Liikkuvien osien voiteluun voidaan kätevästi käyttää CRC- tai silikoniöljyä. Tuote on erittäin helppohoitoinen ja hyvällä hoidolla sekä asianmukaisella käsittelyllä kestää pitkään.

Carenan klassiset ja kestävät Vaxholm Stroller rattaat ovat erinomainen kumppani perheesi kiireiseen elämäntyyliin ja takaavat vauvallesi mukavat oltavat. Soveltuu 6 kuukauden iästä joka 25 kg:aan saakka, mikä on 10 kg tavallista enemmän. Käytetään syntymästä kanssa erikseen myytävän Vaxholm-kantokopan kanssa. Kevyt, mutta silti vankka ja tukeva rakenne. Painaa vain 15,8 kg istuimineen. 

Vaxholm rattaat ovat edulliset ja mukavat käytössä

 • Rattaat ovat pienikokoiset ja kevyet.
 • Kuomussa on aurinkolippa sekä hyvän ilmanvaihdon takaava hengittävä verkkokangas takana ja sivuilla.
 • Paino istuinosan kanssa: 15,8 kg
 • Paino vaunukopan kanssa: 14,8 kg
 • Enimmäiskuormitus istuinosan kanssa: 25 kg
 • Enimmäiskuormitus vaunukopan kanssa: 9 kg
 • Tavarakorin enimmäiskuormitus: 2 kg
 • Säädettävä työntöaisa, korkeus 71-111 cm

 • Tuotemerkki: Carena
 • Verkkokauppa: Lekmer lelukauppa
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun