Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Disney Princess, Elsan kimalteleva jäälinna 41062
Lego

LEGO Disney Princess, Elsan kimalteleva jäälinna 41062

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lähde ihanaan seikkailuun jääprinsessojen maailmaan, ja seikkaile lumisessa jäälinnassa. Rakenna kotisi suloisessa lämmössä oma, Huurteinen seikkailu -elokuvasta tuttu jäälinna, jossa suloinen Disney prinsessa Elsa asustaa.

Rakenna legoista oma jäinen taikalinnasi

Suosittu Frozen ihastuttaa vuodesta toiseen upealla tarinallaan, ikimuistoisilla lauluillaan, ja talvisilla maisemillaan. Saatavilla on helposti rakennettava LEGO-jäälinna 41062, jonka avulla kuka tahansa pääsee tutustumaan Elsan, ja Annan maailmaan. Sinivalkoisessa näyttävässä jäälinnassa on kolme kerrosta, ja parveke, jossa lumikuningatar Elsa tekee taikojaan. Tuleeko pian lisää lunta vai taikooko Elsa lämpöisen kesän? Upea jäälinna ei onneksi sula lämmössäkään, joten leikit voivat jatkua säällä kuin säällä. Linnaan johtavat jäästä rakennetut näyttävät kierreportaat. Palatsin kattoa koristaa suuri lumihiutale, jonka ansiosta linna näkyy kauas. Elsa hahmon lisäksi pakettiin kuuluvat myös lumiukko Olef, suloinen Anna ja päivittäisessä käytössä tarvittavia esineitä, kuten peili, matto, teepannu ja kakku. Hahmot voi laittaa talviselle rekiajelulle, tai syömään maukkaita eväitä, sillä mahdollisuuksia riittää. Päivittäin hahmoilla on paljon mukavaa tekemistä, ja vain oma mielikuvitus on rajana kiehtovan salaperäisessä jäämaailmassa. Kannattaa tutustua, ja ihastua.

Maagisen Elsan jäälinnan avulla pääsee hyppäämään viileään lumiseen seikkailuun, keskelle suosittua Huurteinen seikkailu elokuvaa. Leiki lempihahmollasi tai vaikka kaikilla yhtä aikaa. Suuressa jäälinnassa huvituksia, ja tekemistä riittää. Astu linnaan suuren etuoven kautta, tai nouse kierreportaita pitkin yläkertaan, ja ihaile maisemia ylimmästä kerroksesta. Välillä voi pitää leikkihetken pihalla olevalla leikkikentällä. Muista vahtia isoja pääovia, etteivät viholliset pääse valloittamaan linnaa. Salaperäisessä jäämaailmassa vain mielikuvitus on rajana. Jääprinsessojen tarinaa jatkuu siitä, mihin elokuvassa jäätiin, ja vie Elsan ja Annan kohti uusia talvisia seikkailuja. Mikä parasta, leikkien jälkeen kohmeiset varpaat, ja lumiset vaatteet eivät ole enää ongelma. Lumen ja jään keskellä leikkiminen ei ole koskaan ennen ollut näin hauskaa ja jännittävää.

Siirry alkuun