Lelut & lelukaupat netissä
Schleich 42350 Viidakko krokotiilintutkimusasema
Schleich

Schleich 42350 Viidakko krokotiilintutkimusasema

46,00€
71% alennusta 160,00€
(0)
Tervetuloa jännittävälle krokotiilimetsälle viidakon uumeniin. Metsänvartijat Tom ja Alex sekä eläinlääkäri Mary työskentelevät hauskalla tutkimusasemalla, jonne kiinni otettuja krokotiilejä tuodaan kokeita ja hoitoa varten ja sitten vapautetaan. Entä löytyykö jostain krokotiilin suureen ja kovaan kalloon piilotettu aarrekin?.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  46,00€
from €46 to €46 1
46 Eurotoys hinta tuotteelle

Tervetuloa jännittävälle krokotiilimetsälle viidakon uumeniin. Metsänvartijat Tom ja Alex sekä eläinlääkäri Mary työskentelevät hauskalla tutkimusasemalla, jonne kiinni otettuja krokotiilejä tuodaan kokeita ja hoitoa varten ja sitten vapautetaan. Entä löytyykö jostain krokotiilin suureen ja kovaan kalloon piilotettu aarrekin? Lelusetin runsaat yksityiskohdat tekevät siitä lahjan, jonka hauskuus kestää pitkään, vaikka sisarukselta toiselle!

Palkittu lelusetti pienelle tutkimusmatkailijalle

Tämä huikea krokotiilintutkimusasema, joka on myös vuoden lelu 2017, suorastaan pursuaa mitä erilaisempia jänniä yksityiskohtia. Siinä on muun muassa asemalla työskentelevien hahmojen maja, joka on sijoitettu paalujen päälle. Aseman pihalta löytyy myös kaksi aitausta, johon tutkittavaksi otettuja hurjia krokotiilejä ja muita jänniä eläimiä majoitetaan. Toiseen näistä häkeistä pääsee käsiksi myös upealla nostokurjella, jos sinne tulee laskea, vaikka jotakin tavaraa. Tutkimusasema on rakennettu mystisen Krokotiilin kallo -kallion vierelle, joka on myös tietysti mukana tässä asemasetissä. Krokotiilin kallon kivisessä ja ammottavassa suussa on jotain hyvin erikoista. Olisiko siellä todellakin piilotettuna jokin mystinen aarre, kuten eräs legenda kertoo? Asema saattaa antaa siis muutakin tutkittavaa kuin itse krokotiilit! Aseman kaikki eri yksityiskohdat on suunniteltu todella tarkkaan ja huolella, sekä tietenkin mahdollisimman mielenkiintoisiksi. Sama alusta toimii kätevästi myös useaan eri leikkiin. Sitä voi käyttää niin tutkimusmatkailijan, eläintenhoitajan kuin vaikkapa aarteenmetsästäjän leikkimiseen.

Kun ympärillä kohoaa hurja viidakko krokotiilintutkimusasema, on turvallinen tukikohta alkukantaisia voimia vastaan. Pelisetti ei sisällä vain miljöötä, vaan sen mukana tulee runsas kokoelma eri muovifiguureja: ihmisiä, eläimiä ja erilaisia tavaroita. Asemaa asuttamaan tulee kolme työntekijää, kaksi metsänvartijaa ja yksi eläinlääkäri. Lisäksi keskuksessa hoidettavina majailee ja sen läheisyydessä hiippailee monenlaista vipeltäjää. Mukana tulee tietenkin krokotiilejä, onhan kyseessä krokotiilintutkimuskeskus, mutta muitakin nelijalkaisia setistä löytyy. Tutkimuskeskuksen asuinmaja sisustetaan tuolilla, pöydällä ja riippumatolla, sielläkään eivät keskuksen työntekijät joudu paljaalle lattialle majailemaan. Täytyy vain varoa, ettei oranki vie riippumattoa tai viidakon karttaa! Keskuksen pihalle pystytetään kodikas nuotiopaikka ruokailua varten. Saattaa myös olla, että pelisetin mukana tulee jotain oikein arvokasta. Jotain, joka kuuluu Krokotiilin kallon uumeniin...

Vuoden lelu 2017

Schleich Viidakko krokotiilintutkimusasema (42350) lelupakkaus valittiin vuoden 2017 parhaaksi leluksi. Se voitti vuoden 2017 parhaan lelun palkinnon, eikä suotta. Viidakon tutkimusasema, englanninkielisellä kielialueella yleensä Jungle research station, on tyypillisesti hyvin monipuolinen paikka erilaisine toimintoineen. Tämä johtuu siitä, että tutkimusasemat sijaitsevat välillä hyvin kaukana muusta asutuksesta, joten niitä saatetaan käyttää useampaan kuin yhteen tarpeeseen. Schleichin pelisettikin heijastelee tällaista rakennelmaa. Asemalla voi sekä tutkia eläimiä ja hoitaa loukkaantuneita yksilöitä, mutta siellä voi myös majoittua, kokata ja lämmitellä nuotiolla, siirtää painavia kuormia nostokurjella ja vielä etsiä piilotettua arvokasta aarretta. Aarteen etsinnässä auttavat vanha kartta ja lapio. Ruokailua varten on mukana kahvikuppeja ja lautasia, ja nuotioksi yksityiskohtainen nuotiotulen figuuri. Asemalla on myös oma lippu, joka liehuu ylväästi salossaan. Tutkimusasemasta riittää iloa pitkäksi aikaa.

Mikä parasta, setin mukana tulee muitakin viidakon eläimiä kuin klassisen Schleichin krokotiili tutkimusmateriaaliksi. Aseman luona hiippailevat ainakin ovela pantteri sekä ihana, terhakka norsunpoikanen. Erikoista kyllä, asemalla majailee myös vaikuttavan kokoinen oranki, joka on tykästynyt erityisesti aseman asuinrakennuksen ulkoseinällä roikkumiseen. Hyppää mukaan hämärän viidakon jännittävään seikkailuun etsimään uutta tietoa krokotiileista, ja ehkä aarrettakin!


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun