Rubens Barn Baby -nukke, 45 cm
Rubens Barn

Rubens Barn Baby -nukke, 45 cm

Rubens Baby 4 pcs with Box (Rubens Barn Dukker 120095) Rubens Baby 4 pcs with Box (Rubens Barn Dukker 120096) Rubens Baby Molly (Rubens Barn dukker 120094) Rubens Barn Baby nukke 120093 Rubens Barn - Rubens Baby Nukke - Emma Rubens Baby 4 pcs with Box (Rubens Barn Dukker 120091)
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Rubens Barn -nuket ovat ruotsalaisen Design Rubens Sweden AB -yrityksen käsin valmistamia nukkeja. Nukkea hoitaessaan lapsi oppii ottamaan vastuuta ja pääsee kokeilemaan muun muassa vaipanvaihtoa.

Suloisia nukkeja hoidettavaksi

Rubens Barn Baby -nukkeja on valmistettu kolmea erilaista. Jokainen voi valita, haluaako viedä kotiinsa Mollyn, Emman vai Erikin. Kaikki näistä pienistä vauvanukeista vaativat samaa hoitoa. Niitä täytyy syöttää, ne tulee pukea ja ne saa viihtymään leikkimällä niiden kanssa. Vauvojen vartalot ja olemus on tehty mahdollisimman todentuntuisiksi. Näin lapselle tulee tunne, että hän on tekemisissä ikään kuin oikean vauvan kanssa. Rubens Barn Babyn mukana tulee aina puuvillaa oleva kestovaippa, lämmin villaneule sekä ihanasti kuvioitu kuolalappu, jota voi tietenkin käyttää myös ruokalappuna. Nämä nuket osaavat myös imeä peukaloaan aivan oikean vauvan tapaan. Nukkeleikit sopivat ihan kaikille lapsille. Niitä voi leikkiä yhdessä ystävän tai vaikka vanhemman kanssa. Näin lapset oppivat sen, kuinka vauvaa hoidetaan.

Rubens Barn Baby -nuket valmistetaan aina käsityönä Ruotsissa. Niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealuokkaisia materiaaleja. Kaikki nuket ovatkin aina hieman erilaisia juuri siitä syystä, että ne valmistetaan käsin alusta loppuun saakka. Nuket lähentelevät myös oikean vauvan kokoa. Ne ovat nimittäin 45 cm pitkiä. Nuket on mahdollista pestä pesukoneessa, mikäli ne likaantuvat lasten leikeissä. Rubens Barn Baby sopii hyvin niin kotileikkeihin kuin vaikka koko päivän kestäviin leikkeihin, joissa on tarkoitus pitää vauvasta huolta jatkuvasti. Nukesta huolehtiminen opettaa lasta olemaan itsenäinen ja ottamaan vastuuta. Nukkeleikit sopivat yhtä hyvin niin tytöille kuin pojillekin.

Nukkeleikit sopivat kaikille lapsille

  • Nukke, jonka mukana tulee tarvikkeita
  • Tuntuu ihan oikealta vauvalta
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun