Lelut & lelukaupat netissä
BRIO Gull pieni nukenvaunu, Eri värejä
Brio

BRIO Gull pieni nukenvaunu, Eri värejä

63,20€

(0)
Lapsen yksi tärkeimmistä leluista voi olla nukke, joka tarvitsee tietenkin myös nukenvaunut! Jos lapsella on nukenvaunut, pääsee hän ottamaan nuken helposti mukaan ja leikkimään missä tahansa. Nukenvaunuja saa monessa eri värissä, joten valinnanvaraa löytyy! Kaikkien lasten suosikkivaunut voi nyt kätevästi tilata meiltä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  63,20€
  Punainen
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  64,00€
  104,00€
  Violetti
 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  64,00€
  104,00€
  Punainen
 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  72,30€
  Harmaa pilkullinen
 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  75,90€
  Musta-punainen
from €63.2 to €75.9 5
63.2 Adlibris hinta tuotteelle
64 Eurotoys hinta tuotteelle
64 Eurotoys hinta tuotteelle
72.3 Adlibris hinta tuotteelle
75.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle
BRIO Gull pieni nukenvaunu, Eri värejä hinnan kehitys

Lapsen yksi tärkeimmistä leluista voi olla nukke, joka tarvitsee tietenkin myös nukenvaunut! Jos lapsella on nukenvaunut, pääsee hän ottamaan nuken helposti mukaan ja leikkimään missä tahansa.

Nukenvaunuja saa monessa eri värissä, joten valinnanvaraa löytyy!

Kaikkien lasten suosikkivaunut voi nyt kätevästi tilata meiltä verkossa. Brion nukenvaunut ovat kestosuosikki kaikenikäisten lasten parissa. Nukenvaunut on varustettu kokoontaitettavalla metallirungolla, leveillä renkailla, jalkajarrulla ja ostoskorilla, joten ne muistuttavat oikeita lastenvaunuja. Nukenvaunuja saa monessa eri värissä, joten lapsesi saa juuri mieleisensä nukenvaunut. Vaunujen sisuskankaat ovat irrotettavaa mallia ja esimerkiksi patja kestää pesun. Vaunut mahdollistavat lapselle monia uusia leikkipaikkoja, mutta esimerkiksi sääolosuhteet eivät tule pilaamaan leikkejä, koska mukana tulee pehmustettu päällinen. Laadukkaat ja hauskat vaunut voivat osoittautua juuri sinun lapsesi lempileluksi. Valitse nukenvaunut laajasta valikoimasta eri värejä, meiltä löytyy väri jokaiseen makuun! Vaunuja suositellaan 3 vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Vaunujen kasaukseen ja käyttöönottoon tarvitaan aikuinen avuksi.

Brio on jo pitkään valmistanut laadukkaita leluja kaikenikäisille lapsille. Laadukkaitten ja innovatiivisten lelujen valmistus aloitettiin Briolla jo 1800-luvulla. Briolle on aina ollut tärkeää, että niin valmistus kuin suunnittelukin tehdään mahdollisimman laadukkaasti ja harkiten. Myös nämä Brion nukenvaunut ovat oiva esimerkki juuri siitä laadusta mitä he edustavat. Selaa laajaa valikoimaamme verkossa ja löydä juuri sinun lapsesi lempilelut Briolta!


 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun