Lelut & lelukaupat netissä
Lääkärilaukku, Barbapapa
Barbapapa

Lääkärilaukku, Barbapapa

11,90€
Lastenkirjoista tuttu Barbapapa on tällä kertaa muuntautunut lääkärin laukuksi. Lapselle, jolle tavallinen lääkärinlaukku on vähän tylsä, sopii tämä iloinen, huomiota herättävä lelusetti erilaisten hoivaleikkien leikkimiseen! Barbapapasta tulee lääkärilaukku Lapset jo vuosikymmenien ajalta tuntevat.... Lue lis��
 

 • Toimitus
  1-2 p�iv��
  0 €
  Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin
  11,90€
 • Toimitus
  2-6 p�iv��
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 39,90€ tilauksiin
  19,30€
 • Toimitus
  1-2 p�iv��
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  19,90€
from �11.9 to �19.9 3
11.9 � Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle
19.3 � Adlibris hinta tuotteelle
19.9 � Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Lastenkirjoista tuttu Barbapapa on tällä kertaa muuntautunut lääkärin laukuksi. Lapselle, jolle tavallinen lääkärinlaukku on vähän tylsä, sopii tämä iloinen, huomiota herättävä lelusetti erilaisten hoivaleikkien leikkimiseen!

Barbapapasta tulee lääkärilaukku

Lapset jo vuosikymmenien ajalta tuntevat Barbapapan, tuon vaaleanpunaisen mollukan, joka perheineen vaihtaa muotoaan ajatuksen voimalla. Ei ole siis ihme, että halutessaan hän voi esiintyä myös lääkärilaukkuna. Laukku on klassisen muotoinen kova, kuperakantinen malli, jonka etupuolelle on painettu Barbapapan hymyilevät kasvot ja erilaisten hoitotarvikkeiden kuvia. Myös punainen risti on painettu laukkuun. Pohjaväritykseltään lääkärilaukku on tietysti heleän vaaleanpunainen, aivan kuin Barbapapa itsekin on. Laukussa on myös tukeva kahva, jotta sitä olisi helppo siirrellä. Kestävästä materiaalista valmistettu laukku on paitsi sievän näköinen, myös kestävä käyttää. Tietenkään sitä ei kannata paiskoa tahallaan, mutta kyllä Barbapapa pienemmät kolhut kestää. Laukku on täydellinen Barbapapasta pitävälle tohtorinalulle.

Laukun sisältö on ammattimaisen näköistä. Sieltä löytyy tummanpunainen stetoskooppi, aidonnäköinen refleksivasara, vihreä lääkeruisku, läpinäkyvät suojamyssy ja suojajalkineet, suojahansikkaat tuttua valkoista puuvillaa, valkoinen hengityssuoja, iloisen keltainen kuumemittari, ja sideharsoa ikävien pipien sitomiseen. Barbapapan laukussa kulkevat lääkärin tai sairaanhoitajan tärkeimmät työvälineet helposti mukana. Nyt on helppo lastoittaa nallen jalka ja mitata äidin kuume, kun siihen on välineet!


 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 p�iv��
 • Toimituskulut: 0 €
  Ilmainen toimitus yli 29€ tilauksiin
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun