Lelut & lelukaupat netissä
Sevi Työkalupenkki

Sevi Työkalupenkki

109,00€
(0)
Sevin työkalupenkki sopii kaikille niille pienille rakentajille, jotka haluavat oppia uusia asioita. Penkin avulla työkalut tulevat tutuksi, eivätkä remonttihommat ole enää haaste, vaan ne hoituvat näppärästi. Työkalupenkki kaikille rakentajille Lapset rakastavat uusien asioiden oppimista ja käsillä tekemistä. Sen vuoksi Sevin työkalupenkki.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  109,00€
from €109 to €109 1
109 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle
Sevi Työkalupenkki hinnan kehitys

Sevin työkalupenkki sopii kaikille niille pienille rakentajille, jotka haluavat oppia uusia asioita. Penkin avulla työkalut tulevat tutuksi, eivätkä remonttihommat ole enää haaste, vaan ne hoituvat näppärästi.

Työkalupenkki kaikille rakentajille

Lapset rakastavat uusien asioiden oppimista ja käsillä tekemistä. Sen vuoksi Sevin työkalupenkki on omiaan innostamaan lapsia remontoimisen ja rakentamisen pariin. Työkalupenkki on valmistettu puusta, joten se on kestävä ja tukeva vaihtoehto sellaisille lapsille, jotka haluavat päästä tekemään kaikkea uutta. Työkalupenkin mukana tulee 22 osaa, kuten erilaisia työkaluja. Työkaluihin kuuluvat kätevä käsisaha, suorakulma, ruuvimeisseli, vasara ja jakoavain. Sen lisäksi settiin kuuluu erilaisia ruuveja ja muttereita sekä rakennuspaloja, jotka nekin ovat puisia. Ruuvien ja muttereiden avulla rakennuspaloista voi rakentaa kaikenlaista. Koska setti sopii yhteen muiden Sevin rakennussarjojen kanssa, voi tähänkin sarjaan hankkia helposti monenlaisia lisäosia ja -tarvikkeita. Niiden avulla lapset pääsevät rakentamaan entistäkin suurempia ja hienompia rakennushankkeita, jotka saavat vanhemmat hämmästymään lapsen lahjakkuutta.

Sevillä on pitkät perinteet puulelujen valmistuksessa. Tämä italialainen yritys on valmistanut leluja aina vuodesta 1831 asti. Sevin lelujen parissa lapsen kädentaidot paranevat ja lapsi pääsee opettelemaan uusia asioita joko itse tai yhdessä vanhemman kanssa. Penkin korkeus on 64 cm. Se sopii parhaiten yli 3-vuotiaille lapsille, eikä sitä suositella kovin pienille leikkijöille pienten, irtoavien osien takia. Lapsen kekseliäisyys ja mielikuvitus kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän lapsi saa leikkiä. Sen vuoksi Sevin puinen työkalupenkki onkin oiva leikkikalu jokaiselle lapselle, joka on kiinnostunut rakentamaan. Penkin voi sijoittaa hyvin vaikka lastenhuoneeseen, jossa lapsi voi leikkiä sillä yhdessä kavereiden kanssa.

Puulelut ovat kauniita, ajattomia ja ekologisia

 • Tukeva puinen työkalupenkki
 • Setissä 22 osaa

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun