Lelut & lelukaupat netissä
Bruder Scania kuorma-auto ja Liebherr-nostokurki
Bruder

Bruder Scania kuorma-auto ja Liebherr-nostokurki

71,00€
34% alennusta 107,00€
Tämä kuorma-auto tulee olemaan kaikkien koneista ja isoista autoista pitävien pikku kuljettajien ehdoton suosikkiajoneuvo. Scania on tunnettu ruotsalainen kuorma- sekä linja-autojen valmistaja, jonka upeat pienoismallit rullaavat tyylikkäästi lastenhuoneiden matoilla ympäri maailman. Pienen rekkakuskin unelma ajoneuvot Tämä kuorma-auto on kuin pienoismalli.... Lue lis��
 

 • Toimitus
  7-21 p�iv��
  7 - 10 €
  71,00€
 • Toimitus
  7-21 p�iv��
  7 - 10 €
  72,00€
 • Toimitus
  p�iv��

  101,95€
from �71 to �101.95 3
71 � Eurotoys hinta tuotteelle
72 � Eurotoys hinta tuotteelle
101.95 � hinta tuotteelle

Tämä kuorma-auto tulee olemaan kaikkien koneista ja isoista autoista pitävien pikku kuljettajien ehdoton suosikkiajoneuvo. Scania on tunnettu ruotsalainen kuorma- sekä linja-autojen valmistaja, jonka upeat pienoismallit rullaavat tyylikkäästi lastenhuoneiden matoilla ympäri maailman.

Pienen rekkakuskin unelma ajoneuvot

Tämä kuorma-auto on kuin pienoismalli Scanian oikeista nosturiautoista. Enää ei tarvitse vain uneksia olevansa oikea rekkakuski, sillä tällä ajoneuvolla voi toteuttaa unelmansa. Tässä pienessä mutta tyylikkäässä menopelissä on kaikki se, mitä nosturiautoissa tarvitaan. Nostopuomin korkeus pisimmillään on jopa huikeat 1,3 metriä. Näin korkean nosturin on oltava myös hyvin vakaa, jotta se ei pääse kallistumaan. Kaikkea on ajateltu, sillä nosturiautossa on kaatumista ehkäisevät tukijalat. Työnteko voi jatkua tehokkaasti ja turvallisesti. Mikäli vakautta tarvitaan vielä tätäkin enemmän, löytyy apu hiekalla täytettävästä vastapainosta.

Tässä on jo oikean työnteon tuntua, kun nostopuomi kohoaa korkeuksiin ja työmies ohjaa sen taitavasti juuri oikealle kohdalle. Jämäkällä koukulla pystyy nostamaan suuria ja painaviakin kuormia. Kuorma-auton hämmästyttävän yksityiskohtaisesta ohjaamosta löytyy jopa turvaristikko, sekä oikeistakin rekoista löytyvät liukuvat ovet. Tämä lähes täydelliseksi muotoiltu ja viimeistelty Scania kuorma-auto on jo valmiiksi lastattu. Nyt vain rekka käyntiin ja maantielle ajelemaan.

Bruder Scania kuorma-auto ja Liebherr-nostokurki tuotetiedot

 • Tuotteen mitat: 62 x 18,5 x 27 cm
 • Ikäsuositus: 3+ vuotta

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 p�iv��
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun