Lelut & lelukaupat netissä
Bino Tunneli-Tuhatjalkainen

Bino Tunneli-Tuhatjalkainen

32,90€
Bino Tunneli-Tuhatjalkainen tarjoaa lapsille monta hauskaa hetkeä motoriikkaa kehittävien leikkien parissa. Tunnelin pituus on 180 cm ja halkaisija 48 cm. Tuotetta ei tarvitse koota, vaan se avautuu käyttöön, kun narut aukaistaan. Bino Tunneli-Tuhatjalkainen on hauska ja liikunnallinen leikkiväline Bino Tunneli-Tuhatjalkainen on oiva leikki- ja piilopaikka. Lapsi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  32,90€
from €32.9 to €32.9 1
32.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Bino Tunneli-Tuhatjalkainen tarjoaa lapsille monta hauskaa hetkeä motoriikkaa kehittävien leikkien parissa. Tunnelin pituus on 180 cm ja halkaisija 48 cm. Tuotetta ei tarvitse koota, vaan se avautuu käyttöön, kun narut aukaistaan.

Bino Tunneli-Tuhatjalkainen on hauska ja liikunnallinen leikkiväline

Bino Tunneli-Tuhatjalkainen on oiva leikki- ja piilopaikka. Lapsi saa mukavaa aktiviteettia päivittäin leikkitunnelissa edeten konttaamalla leikin aikana. Värikäs ja helposti koottava leikkitunneli ei vaadi asentamista eikä vie huoneessa turhaa tilaa. Tunnelissa lapsi leikkii ja viihtyy yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Tunneli auttaa huoneen tilansäästössä, eli se on helppo koota pieneen tilaan ja ottaa taas uudelleen käyttöön. Hauskan ja värikkään tunnelin sisälle piiloutuminen ja toisen pään iloinen löytäminen ovat lapselle mukava matka pieneen seikkailuun. Leikkitunneli on helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa pestä käsin vedellä tai miedolla pesuaineella. Tunneli ei siedä rumpukuivausta eikä kloorivalkaisua. Tuotetta ei saa pestä kemiallisesti eikä silittää. Bino Tunneli-Tuhatjalkaisen nailonmateriaali suodattaa valoa hyvin tuotteen läpi, joten tunnelin sisällä olevat lapset näkevät hyvin leikkiessään. Ujot ja pelokkaatkin lapset uskaltavat hyvin ryömiä tunneliin sen valoa päästävän ominaisuuden ansiosta.

Bino Tunneli-Tuhatjalkainen sopii syntymäpäivä- ja joululahjaksi sekä suosikkileluksi lasten kutsuille. Kotona lelu on mukava piilo- ja hiljentymispaikka, ja sinne voi ottaa vaikkapa kaikkein rakkaimman lelun mukaan. Tuote sopii kaikille yli 3-vuotiaille eikä aiheuta lapsessa minkäänlaista suljetun tai ahtaan paikan kammoa, vaan lapsi viihtyy omassa turvallisessa luolassaan. Tunneliin voi yhdistää myös toisen tunnelin, jolloin useampi lapsi voi leikkiä yhtä aikaa hauskaa pitäen. Tunneli sopii kesäisenä päivänä myös ulkokäyttöön kotipihalle tai vaikkapa rannalle, lapsi voi leikkiä ja vanhemmat ottaa aurinkoa. Pirteän värinen Bino Tunneli-Tuhatjalkainen antaa lapselle monia mukavia hetkiä niin yksin kuin ystävien seurassa leikkiessä.

Bino Tunneli-Tuhatjalkainen on oiva leikki- ja piilopaikka

 • Bino Tunneli-Tuhatjalkainen on helppo ottaa esiin ja kätevä laittaa takaisin kokoon
 • Bino Tunneli-Tuhatjalkainen ylläpitää lapsen aktiivisuutta ja kannustaa liikkumaan

 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun