Lelut & lelukaupat netissä
Sylvanian Families Puumaja (2882)
Sylvanian Families

Sylvanian Families Puumaja (2882)

77,90€
(1)
Sylvanian Families Puumaja (2882) Sylvanian Families -sarjan lelut hurmaavat satumaailmallaan. Tällä kertaa pupuperhe muuttaa upeaan puumajaan, joka on täydellinen paikka lasten leikeille ja jännittäville seikkailuille. Korkean puumajan huipulta on upeat näkymät ympäröiviin maisemiin! Kuka uskaltaa kiivetä korkeimmalle? Upea puumaja täynnä viihdykkeitä Tässä puumajassa aika ei tule takuulla pitkäksi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  77,90€
from €77.9 to €77.9 1
77.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle
Sylvanian Families Puumaja (2882) hinnan kehitys

Sylvanian Families Puumaja (2882)

Sylvanian Families -sarjan lelut hurmaavat satumaailmallaan. Tällä kertaa pupuperhe muuttaa upeaan puumajaan, joka on täydellinen paikka lasten leikeille ja jännittäville seikkailuille. Korkean puumajan huipulta on upeat näkymät ympäröiviin maisemiin! Kuka uskaltaa kiivetä korkeimmalle?

Upea puumaja täynnä viihdykkeitä

Tässä puumajassa aika ei tule takuulla pitkäksi, se on monine ominaisuuksineen ihanteellinen leikkipaikka pupuperheen lapsille. Kolmikerroksisessa puumajassa riittää tilaa koko perheelle. Puumajan jokaisessa kerroksessa on yksi huone, ja ne voi sisustaa mielensä mukaan paketin mukana tulevilla esineillä. Settiin kuuluu muun muassa pöytä teekuppeineen, nukkekoti sekä hylly, johon voit laittaa kirjoja ja leluja. Kiipeä kerroksesta toiseen tikkaita pitkin ja laske ylimmästä kerroksesta alas hurjan pitkää ja hauskaa liukumäkeä pitkin! Tikkaiden ja liukumäen paikkaa voi muuttaa helposti. Pienemmille lapsille on myös oma pienempi liukumäki, jonka voit laittaa vaikka puumajan pihalle. Voit kuljettaa esineitä yläkertaan helposti käyttämällä köyden päässä olevaa vatia. Sylvanian Families Puumaja (2882) -pakkaukseen kuuluu myös puun oksasta riippuva keinu, jossa lapset voivat ottaa kunnon vauhdit. Rohkeimmat voivat myös kiivetä ylimmässä kerroksessa olevan oksan latvaan ja tähystellä ympäröiviä maisemia. Puumajan latvasta näkee vaikka kuinka kauas.

Leikkien lomassa ja puumajan tikkaita ylös alas kiipeillessä tulee nälkä ihan huomaamatta. Lounaaksi koko perhe pääsee syömään äidin valmistamaa grilliruokaa puisilla penkeillä pihamaalla. Maistuisiko grillattu maissi, makkara vai hot dogit? Tai vaikka isän kalastama tuore kala. Muista lisätä hiiliä grilliin ennen kuin se sammuu. Syömisen jälkeen olo on hieman uninen, ja päiväunet maistuvat pihakeinussa. Sitten leikit voivat taas jatkua. Kuka uskaltaa kiivetä korkeimmalle puuhun ja kuka jaksaa laskea eniten liukumäkeä alas? Illan tullen lapset kiipeävät puumajan ylimpään huoneeseen. Äiti peittelee lapset ja lukee iltasadun. Tällaisen päivän jälkeen uni tulee nopeasti silmään. Kesäistä päivää ei voisi viettää paremmin kuin hienossa Sylvanian Families -puumajassa seikkaillen!


 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
3.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun