Lelut & lelukaupat netissä
Sylvanian Families Beechwood Hall
Sylvanian Families

Sylvanian Families Beechwood Hall

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Ylellinen nukkekoti, Beechwood Hall, on ihana talo Sylvanian-perheelle. Sylvanian sarjaan kuuluu toinen toistaan ihastuttavampia perheitä, kuten Karhuperhe ja Persialaiskissaperhe. Niille voit hankkia Sylvanian-sarjan taloja, kuten tämän valolla varustetun Beechwood Hallin ja lisää huonekaluja.

Ylellinen Sylvanian Families -nukkekoti on muuntautuva

Loisteliaassa Sylvanian Families -nukkekodissa on kahdessa kerroksessa yhteensä 5 huonetta, kaksi isoa huonetta alakerrassa ja 3 makuuhuonetta yläkerrassa. Talon mukana tulee kaksi hahmoa ja huonekaluja, kuten sängyt ja kylpyhuonekalusteita. Beechwood Hall -talossa on käännettävä lattialevy, jota käyttämällä saat kasvatettua taloon lisää tilaa. Levyn avulla voit tehdä myös puutarhan talon yhteyteen. Nukkekodissa on siirrettävissä oleva portaikko ja kahdeksan liikuteltavaa kaidetta. Kaiteista saat tehtyä Beechwood Halliin hienon parvekkeen. Kodissa on kaksi itsenäisesti toimivaa valoa. Niitä varten tarvitaan 2 AA-paristoa (ostettava erikseen). Beechwood Hall on käytännöllinen siksi, että sen voi liittää muihin Sylvanian Village -kylän taloihin.

Sylvanian-perheet viihtyvät tässä ylellisessä valoilla varustetussa kodissa, jonne myös vieraat ja sukulaiset ovat tervetulleita. Beechwood Hall on monikäyttöinen ja muunneltava, joten voit ostaa Sylvanian-sarjasta taloon uusia asukkaita. Kuka talossa asuu nyt? Onko se Pähkinäoravaperhe vai Suklaapupuperheen isovanhemmat? Haluaisivatko he asuntovaunun vai puumajan? Kaikki nämä löytyvät Sylvanian-sarjasta. Samoin löydät valikoiman hienoja huonekaluja kalustamaan kotia sen asukkaitten mukaan.

Sylvanian Families Beechwood Hall, teknisiä tietoja

  • Ikäsuositus: 3-10 vuotta
  • Sisältää 2 valoa, paristot (2 x AA) hankittava erikseen.
  • Paketti sIsältää talon, Sylvanian Families -hahmoja ja huonekaluja.
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun