Papo Hevostalli

Papo Hevostalli

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Puusta valmistettu yksityiskohtainen hevostalli on joka hevoshullun unelma. Muovifiguureista tunnettu Papo ei myy pelkästään hevosia ja ratsastajia. Hevostalli on näyttämö hauskoille tallileikeille, jotka kestävät pitkään.

Huolella suunniteltu hevostalli

Papon ihanille hevosfiguureille täytyy tietenkin olla talli. Tämä puinen talli on neliönmuotoinen kahdella siivellä, ja siinä on erilliset tilat peräti kuudelle Papon hevosta esittävälle figuurille! Aivan kuin oikeassa tallissa. Tallin yksityiskohdat ovat erittäin huolellisesti rakennetut: esimerkiksi tallin neljä pilttuunovea ovat kaikki kaksiosaisia todellisten pilttuunovien mukaan: avattavissa ylhäältä tai alhaalta. Tallirakennus sijaitsee kivan neliönmuotoisen tallipihan päällä, joka esittää kiveystä ja nurmikkoa, ja sen päällä voi siirrellä rakennukseen kuuluvaa hevosten kaukaloa eri paikkoihin. Hevosten ei tarvitse siis aina syödä samassa paikassa. Leikkimisen mahdollisuuksia tallin parissa lisää se, että sen katon voi tarvittaessa nostaa pois. Näin on helpompaa asetella hevosia pilttuisiin ja leikkiä ihmisfiguureilla, vaikka tallin siivoamista tai hevosen ratsastuskuntoon laittoa tallin sisällä.

Hevosten oma talli innostaa mitä moninaisimpiin leikkeihin. Jos lapsi harrastaa itse ratsastusta, voi hän käsitellä tunneilla opeteltuja asioita hevostallin avulla leikin kautta kotona. Tai sitten eläimistä pitävä lapsi voi kuvitella hoitavansa omaa talliaan tämän hauskan lahjan avulla. Ja jos lelulaatikossa pyörii läjä hevosia tai poneja ilman kunnon kotia, on oma hevostalli niille omiaan. Kavioeläimiä ei tarvitse enää kalastella pitkin lastenhuonetta, kun niille on näytetty aivan oma tila. Talli toimitetaan osissa, mutta on niin rakenteeltaan niin yksinkertainen, että sen saa hetkessä koottua. Oma pieni hevostalli on jokaisen nuoren heppahöperön paras lahja!

Papo hevostalli: tuotetiedot

  • Mitat: 54,5 x 21,5 x 38 cm
  • Tuotteen valmistusmateriaali: puu
  • Talli toimitetaan osissa.
  • Hevos- ja ihmisfiguurit myydään erikseen.
  • Tallin katto on irrotettavissa.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun