Lelut & lelukaupat netissä
Lego City Police 60047 Poliisiasema
Lego

Lego City Police 60047 Poliisiasema

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

LEGO City Police 60047 Poliisiasema on suosittu ja arvostettu LEGO:n rakennussetti, joka sisältää useita mielenkiintoisia osia, kuten useita minifiguureja ja erilaisia kulkupelejä, kuten poliisihelikopterin ja -moottoripyörän.

Päihittävätkö roistot oveluudellaan poliisit?

...vai käykö roistoille köykäisesti? Roistot ovat parhaillaan pakenemassa poliisiasemalta. Huomaavatko poliisit paon ajoissa ja kuinka monta poliisia tarvitaan ottamaan heidät kiinni, vai turvaudutaanko urhean poliisikoiran apuun? Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa tässä LEGO Cityn poliisiasemassa. Setti sisältää useita rosvoja ja poliiseja, poliisikoiran, sekä roistojen pakoauton ja useita poliisien kulkuneuvoja. Lisäksi minifiguureille tarkoitettuja esineitä on paljon, kuten seteleitä, radiopuhelimia ja kiikareita. Poliisiaseman kokoamisessa kuluu keskimäärin muutama tunti ja se on helppoa ja hauskaa. Kolmikerroksisessa asemassa on poliisien toimistotilat ja vartiotorni, vankien kuvaustilat, sekä tietenkin sellit. Lisäksi katolla on laskeutumisalusta helikopterille ja alimmassa kerroksessa parkkihalli sekä ramppi halliin ajamista varten. Roistojen pako saattaa onnistua, sillä yksi poliisiaseman seinistä on myös altis pakoyrityksille, joten poliisien on oltava aina valppaana!

LEGO City Police 60047 Poliisiasema sisältää 4 poliisia, yhden poliisikoiran ja kolme roistoa. Poliiseilla ja roistoilla on myös lisätarvikkeita, kuten kolmet käsiraudat, jalkakahleet, kaksi radiopuhelinta, megafoni, neljä kahvimukia, luutia, kamera, pysähtymismerkki, sorkkarauta, jakoavain, rahaa, kiikarit ja kaksi dynamiittipötköä. Lisäksi kulkupeleinä ovat poliisin moottoripyörä, helikopteri, poliisiauto ja roistoilla hinausauton tyyppinen hauska pakoauto. On mahdollista, että roistot saattavat käyttää tilaisuutta hyväkseen, kun poliisit ovat taukotilassa pullakahvitauolla, ja yrittävät murtautua ulos selleistään räjäyttämällä sellin heikommin kantavan seinän. Onnistuuko roistojen pako hinausautoa muistuttavalla pakoautolla vai jäävätkö he toiseksi helikopteripartiolle? Haistaako rohkea poliisikoira palaneen käryä ajoissa? Juonenkäänteet ovat täysin hallussasi!

LEGO City Police 60047 Poliisiasema tekniset tiedot

  • Mukana on 7 pienoishahmoa varusteineen: 4 poliisia ja 3 roistoa
  • Osia yhteensä: 854
  • Suunnattu 6-12 vuotiaille
  • Ei alle 3-vuotiaille
Siirry alkuun