Blu Blu Delfiini, Martinex

Blu Blu Delfiini, Martinex

Halvin hinta säästä -18%
60,68€
74,19€
00.0
(0)
Martinex- yhtiön Blu Blu Delfiini, joka ui veden sinisissä laguuneissa ystäviensä kanssa. Blu Blu Delfiini vesiseikkailee kanssasi mielellään, sillä kun silität Blu Blu Delfiiniä, lelu hyrisee. Blu Blu Delfiini Blu Blu Delfiini viettää kanssasi satumaisen hauskoja hetkiä leikkien trooppisissa ja lämpimissä vesissä, uiden joko yksin tai yhdessä muiden delfiinien kanssa. Tämä pehmolelu hyrisee sinulle.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  14-21 päivää
  Toimituskulut
  8 - 10 €
  60,68€
  74,19€
from €60.68 to €60.68
Blu Blu Delfiini, Martinex hinnan kehitys

Martinex- yhtiön Blu Blu Delfiini, joka ui veden sinisissä laguuneissa ystäviensä kanssa. Blu Blu Delfiini vesiseikkailee kanssasi mielellään, sillä kun silität Blu Blu Delfiiniä, lelu hyrisee.

Blu Blu Delfiini

Blu Blu Delfiini viettää kanssasi satumaisen hauskoja hetkiä leikkien trooppisissa ja lämpimissä vesissä, uiden joko yksin tai yhdessä muiden delfiinien kanssa. Tämä pehmolelu hyrisee sinulle tyytyväisyyttään, kun silität sitä. Matkatkaa takaisin laguuneihin, joissa tämä pehmoinen delfiini mielellään ui. Tämä Martinex- yhtiön sininen Blu Blu Delfiini- pehmoeläin sopii erityisen hyvin pienen lapsen leluksi. Mukana tulee tutti ja kala, joilla voit hoitaa tätä ihanaa eläintä. Tämä pehmolelu on vaalean sininen, valkoinen ja pehmeä. Pakkauksessa mukana tulevat vihreä kala ja keltainen tutti ovat muovia. Blu Blu Delfiinin silmät räpsyvät ja suu avautuu, kun lelulla leikkii. Tämä pehmolelu on tehty lyhytnukkaisesta kankaasta ja muovista.

Voit nyt hankkia Blu Blu Delfiinin lastasi ihastuttamaan. Se myös avaa suunsa, liikuttaa silmiään, nukahtaa ja tekee myös ääniä, kun pehmoeläimellä leikkii. Tämä pehmolelu on interaktiivinen lelu, jonka kanssa lapsi voi viettää paljon hauskoja hetkiä tätä delfiiniä hoitaen. Lelun toimintojen ansiosta voit todella kommunikoida suloisen delfiinin kanssa. Lelu toimii neljällä AA- paristolla, jotka ovat paketissa mukana. Virtalähde: 4xAA -paristo, sisältyy pakkaukseen.


 • Tuotemerkki: Martinex
 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 14-21 päivää
 • Toimituskulut: 8 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus

Samankaltaisia tuotteita

Muita tuotteita Pehmolelut -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun