Lelut & lelukaupat netissä
Pet Apartment, Littlest Pet Shop
Littlest Pet Shop

Pet Apartment, Littlest Pet Shop

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Hanki koti rakkaille leluillesi lemmikkien mahtavasta Pet Apartment, Littlest Pet Shop -talosta. Taloon mahtuu monta erikokoista lemmikkiä, jotka voi ostaa erikseen. Suljettavan lelusetin voi kätevästi ottaa mukaan vaikkapa ystävän luo.

Pet Apartment, Littlest Pet Shop ativoi lapsen mielikuvitusta

Littlest Pet Shop, Pet Apartment on tarkoitettu mukavaksi taloksi kaikille Littlest Pet Shop -lemmikeille. Talosta löytyy hieno huone kaikille lemmikeille, ja talon puutarhassa on kiva nauttia maistuva päivällinen. Puutarhasta löytyy kaikille omat ruokakulhot ja katolta tilava lasimalja myös ihastuttavalle kultakalalle. Leikki on perinteisesti kehittävää lapsen työtä, ja mielikuvitusta herättävät lelut rikastuttavat monia lapsen leikkejä. Pelin ihanat suurisilmäiset figuurit löytävät hetkessä tiensä kaikkien lasten sydämiin. Littlest Pet Shop -hahmot nauttivat suosiosta kaikkialla lasten keskuudessa. Hahmot ovat juuri oikean kokoisia kaikkiin lasten leikkeihin ja se rakkain hahmo on mukava ottaa leikkiin mukaan niin matkalle, mummolaan kuin vaikkapa parhaimman kaverin luo yhteisiin leikkeihin. Littlest Pet Shop -hahmoja löytyy joka lähtöön, eli koirasta kissaan ja alpakasta apinaan, joten kaikille löytyvät omat suosikkihahmonsa.

Suloisten lemmikkien parissa leikkiminen on mitä rentouttavampaa puuhaa lapsien mukaviin leikkeihin. Littlest Pet Shop -hahmot hurmaavat niin lapset kuin vanhemmatkin, joten nyt isät, äidit, mummot ja papat voivat osallistua yhdessä lapsen kanssa leikin huumaan. Pet Apartment, Littlest Pet Shop hahmot sopivat 4-10 -vuotiaille. Lemikkien talo on korkeudeltaan 31.8 senttimetriä, pituus 6.7 senttimetriä ja leveys kaikkiaan 40.6 senttimetriä, joten jokainen Littlest Pet Shop hahmo mahtuu mukavasti taloon asumaan. Leikki on lasten työtä ja kehittää hienosti lapsen mielikuvitusta antaen virikkeitä jokaiseen päivään. Pet Apartment, Littlest Pet Shop sisältää kaksi lemmikkiä ja erilaisia tarvikkeita. Pet Apartment, Littlest Pet Shop -lelu on erittäin turvallinen, mutta kannattaa kuitenkin tutustua lelun turvallisuus- ja käyttöohjeisiin aina ennen lelun käyttöönottoa.

Kiehtovan pelin parissa viihtyy tunnista toiseen

  • Pelin talosta löytyy huone jokaiselle peliin kuuluvalle lemmikille
  • Littlest Pet Shop -hahmoilla voi leikkiä missä vain
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun