Lelut & lelukaupat netissä
Defiants Maximum Mayhem -autorata

Defiants Maximum Mayhem -autorata

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Suomalaiset ovat kaikin puolin autokansaa, ja monet ovat sitä aivan pienestä pitäen. Erilaiset autoihin ja autoratoihin liittyvät lelut ovat aina erittäin suosittuja, mutta Defiants Maximum Mayhem -autorata tuo tähän kategoriaan vauhdikkaan lisän.

Defiants Maximum Mayhem -autorata - kokeile hurjia temppuja radalla!

Erilaisten autoratojen suosio on pysynyt vakaana ja ne ovat edelleen yksiä juhlapäivien ykköstoiveista. Monelta lapselta löytyy paljon erilaisia autoja ja autoratoja, mutta Defiants Maximum Mayhem on todella vauhdikas vaihtoehto. Rata ei suinkaan ole niitä perinteisimpiä, vaan se on suunniteltu nimenomaan uskomattomia temppuja varten. Kaikki erilaiset mahtavat ja ennennäkemättömät voltit ja hypyt onnistuvat tällä lelulla! Tämä jättisuuri autorata todellakin lunastaa lapsen odotukset! Defiants Maximum Mayhem -autorata on luonnollisesti erinomainen lahjaidea. Se sopii kaikille yli 3-vuotiaille lapsille erinomaisesti. Varaudu nyt jännittäviin käänteisiin ja henkeäsalpaaviin temppuihin! Lelukaupat.fi-sivuston kautta sinun on helppo vertailla lelujen hintoja, jonka ansiosta tiedät aina saavasi hyvän hinnan haluamallesi tuotteelle.

Defiants Maximum Mayhem -autorata sisältää upean ja valtavan kokoisen radan sekä yhden nelivetoauton. Nelivetoauto on radalla parhaimmillaan, koska se pystyy suorittamaan helposti erilaisia temppuja radalla. Kokeile esimerkiksi hyppyriä tai muita hauskoja tapoja laskea rataa. Netistä ostaessasi voit tilata kätevästi haluamasi tuotteet suoraan itsellesi, etkä joudu shoppailemaan ruuhkissa muiden ostajien kanssa. Hintojen vertailun ansiosta voit myös säästää!

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun