Baby Born Deluxe vaunut

Baby Born Deluxe vaunut

Halvin hinta
129,90€
00.0
(0)
Suositulle Baby Born -vauvanukelle on nyt tarjolla tajuttoman tyylikkäät ja suloiset vaunut! Pieni lastenhoitaja pääsee ulkoiluttamaan ja nukuttamaan vauvaa kätevästi, aivan kuin oikean lapsen kanssa! Nukenvaunut taipuvat moneen Baby Born -nuket ovat tunnettuja siitä, että ne muistuttavat mahdollisimman paljon oikeita vauvoja. Ei siis ihme, että nämä.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  129,90€
from €129.9 to €129.9
Baby Born Deluxe vaunut hinnan kehitys

Suositulle Baby Born -vauvanukelle on nyt tarjolla tajuttoman tyylikkäät ja suloiset vaunut! Pieni lastenhoitaja pääsee ulkoiluttamaan ja nukuttamaan vauvaa kätevästi, aivan kuin oikean lapsen kanssa!

Nukenvaunut taipuvat moneen

Baby Born -nuket ovat tunnettuja siitä, että ne muistuttavat mahdollisimman paljon oikeita vauvoja. Ei siis ihme, että nämä Baby Born Deluxe -lastenvaunut on myös suunniteltu erittäin huolella, ja niiden yksityiskohdat ovat loppuun asti hiotut. Vaunut ovat hempeän vaaleanpunaiset, osin yksivärisellä, osin pirteällä kuvioidulla kankaalla. Hauska kuosi on varmasti monen pienen nuken vanhemman mieleen. Vaunujen kuomu suojaa nukkea säältä, mutta tarvittaessa sen voi aitojen vaunujen tapaan laskea myös alas. Vaunujen kädensijan korkeutta voi myös säätää tarvittaessa, joten siitä on iloa monen ikäiselle lapselle. Tosielämän yksityiskohta on siinäkin, että lastenvaunujen alaosassa on vanha kunnon säilytystila tavaroille - siellä voi pitää, vaikka vaunujen mukana tulevaa vauvan hoitotarvikkeiden laukkua, jos sitä ei juuri sinä hetkenä tarvitse.

Eikä siinä vielä kaikki! Kuten monissa oikeille lapsille tarkoitetuissa rattaissa, on näissäkin nukenvaunuissa muunneltavuutta - emmekä nyt puhu työntökahvasta ja kuomusta. Nuken makuutila on mahdollista nimittäin irrottaa itse vaunuista. Tässä kopassa on kaksi kankaista kahvaa, ja näin leikkijä saa tarvittaessa itselleen ja nukelleen sievän kantokopan. Kopan sivussa on vieläpä ihan erillinen tasku, johon voi säilöä tavaroita: vaikka niitä Baby Bornin hoitotarvikkeita, jotka eivät mahdu vaunujen kanssa toimitettavaan hoitolaukkuun. Baby Born Deluxe -vaunut jo useita sukupolvia ilahduttaneelle Baby Born -nukelle ovat hauska tapa tuoda leikkeihin vielä vähän lisää realismia. Oman vauvan liikuttelu muuttuu heti helpommaksi!

Baby Born Deluxe -vaunut: tuotetietoja

 • Ei sisällä nukkea tai nuken hoitotarvikkeita.
 • Tarkoitettu yli 3-vuotiaille.
 • Paino: 2 kg
 • Koko: 49 x 19 x 63 cm

 • Tuotemerkki: Baby Born
 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto

Muita tuotteita Nuken vaunut ja varusteet -kategoriasta

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?