Lelut & lelukaupat netissä
Baby Annabell vauvanukke (794401)
Baby Annabell

Baby Annabell vauvanukke (794401)

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Pehmeävartaloinen Baby Annabell 794401 vauvanukke on kuin ihka oikea vauva. Se jokeltaa, liikuttaa suutaan tuttia tai tuttipulloa imiessään, itkee oikeita kyyneleitä, kastelee vaippansa ja röyhtäisee, kun sitä röyhtäytetään.

Baby Annabell vauvanukke tarvitsee hellää huolenpitoa

Tämän nuken monipuoliset toiminnot tekevät siitä täydellisen lapsen pienille nuken hoivaajille. Baby Annabell on todellakin lähes kuin oikea vauva aitoine ja todentuntuisine reaktioineen ja söpöine ilmeineen. Nukke vastaa kosketukseen jokelluksellaan tai huokauksillaan ja rakastaa hellää huolenpitoa. Se hurmaa pienet vanhempansa, jotka takuulla tulevat tekemään kaikkensa, jotta pieni Baby Annabell -vauvanukke on tyytyväinen ja onnellinen vauva. Nukkeleikit voivat helposti jatkua tämän nuken kanssa aamusta iltaan erinäisten vauvanhoitorutiinien parissa. Nukke toimii paristoilla, jotka on kätketty nuken pehmeän vartalon selkäpuolelle. Kun paristot on asetettu paikalleen, voi nuken kytkeä päälle, ja iloinen Baby Annabelle -vauvanuken jokellus alkaa. Kun nuken unien aika koittaa, voi sen tuudittaa sylissä hellästi uneen. Mikäli nukella ei leikitä hetkeen, se nukahtaa itsestään ja tällöin muut toiminnot laitetaan automaattisesti pois päältä virransäästötilaan. Nuken voi herättää virransäästötilasta helposti tarjoamalla sille tuttia tai tuttipulloa, ja vauvanuken iloinen jokellus alkaa taas.

Baby Annabelle -vauvanuken lisäksi paketissa tulee mukana nuken päällä olevat vaatteet, tuttipullo, tutti, ruokalappu, uniriepu ja vaippa. Nuken pienet vanhemmat 3-vuotiaasta aina 8 vuotiaaseen saakka voivat löytää Baby Annabelle -vauvanukelleen kaikki varusteet, mitä oikeakin vauva tarvitsisi suoraan Baby Annabelle® -valikoimista. Tarjolla on uskomattoman ihana valikoima huolella suunniteltuja ja valmistettuja laadukkaita nukkevauvatarvikkeita tuteista, vaipoista ja perusvauvanvaatteista aina syöttötuoliin ja prameisiin juhlamekkoihin saakka. Luonnollisesti kaikki tarvikkeet ovat pienten vanhempien silmää mielyttäviä ja ne on aina valmistettu suloisista kuoseista ja väreistä. Mikäs sen ihanampaa kuin pukea Baby Annabelle tilaisuuteen kuin tilaisuuteen aina juuri sopivin vaattein ja varustein.

Baby Annabell tekniset tiedot

  • Paristotarve: 4 × AA-paristoa. Ei sisälly pakkaukseen.
  • Nuken koko: 43 cm
  • Ikäsuositus: +3 vuotta
Siirry alkuun