Suuri musiikkisetti ääni- ja valotoiminnolla

Suuri musiikkisetti ääni- ja valotoiminnolla

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Nyt voit saada kotiisi ison orkesterin täynnä valoefektejä ja hienoja sointeja. Anna lapsillesi hieno soitinsetti, jossa on ääni- ja valotoiminnot. Tämä soitinkokoelma innostaa lapset erityisen hauskoihin musiikkituokioihin.

Musiikki on lapselle luovaa leikkiä

Musiikkia tarvitaan leikeissä, juhlissa ja musiikkikerhoissa. Sisarukset voivat soittaa yhdessä tai naapuruston lapset voivat soittaa mielikuvituksellisia sävelmiään. Niihin hetkiin nämä soittimet ovat aivan täydelliset. Keenwayn soittimet, jotka kuuluvat tähän pakettiin, ovat kitara, rumpu, marakasit, tamburiini, kulkushelistin ja kastanjetit. Jokaiselle lapselle löytyy oma suosikkisoittimensa ja isompikin joukko lapsia pääsee leikkimään orkesteria tai yhtyettä. Mikä onkaan naapuruston lasten suosikkiyhtye tai esiintyjä? Leikissä voi, vaikka vaihdella soittimia pikku muusikoitten välillä, jotta jokainen pääsee kokeilemaan ja löytämään suosikkinsa. Soittimet ovat iloisen värikkäitä ja miellyttävät varmasti lapsia ulkomuodoltaan. Niissä on valoefektejä, jotka tuovat musisointihetkiin jotain erityistä. Soittimilla voi soittaa omia säveliään ja olla luova tai kuunnella valmiita sointuja. Soittimet ovat helppoja käyttää ja edistävät lapsen rytmistä kehitystä ja ryhmässä toimimisen taitoa.

Musiikin vaikutus lapseen voi olla hyvin voimakas. Hyvin pieni lapsi kokee musiikin erityisen kokonaisvaltaisesti. Oppiessaan puhumaan lapsella hyvin tiivis suhde musiikkiin. Lapsen kehitystä voi tukea kokonaisvaltaisesti musiikin avulla, ja erityisesti tunteet ja niiden kehitys ovat vahvasti sidoksissa musiikkiin. Musiikki auttaa oppimaan empatiaa, kuuntelemista ja ilmaisua. Lapsi oppii myös ymmärtämään ja tiedostamaan tunteita, ei ainoastaan omiaan, vaan myös muiden. Lapsen motorisia taitoja voi myös kehittää musiikkileikkien avulla. Lapsen motoriikka kehittyy, kun hän liikkuu musiikin tahtiin. Monenlaisten soittimien opetteleminen edistää hienomotorisia taitoja. Kuullessaan musiikkia lähtee pieni lapsi heti itsestään liikkumaan. Jokaisella meistä on jo syntymästä alkaen olemassa rytmi- ja melodiataju. Sitä voi näillä Keenwayn hienoilla soittimilla vahvistaa ja antaa lasten leikkiä ja oppia.

Tekniset tiedot, Keenway suuri musiikkisetti

  • Paristot sisältyvät pakkaukseen.
  • Setti soveltuu yli 3-vuotiaille, sillä se sisältää pieniä osia, jotka voivat olla vaarallisia lapsille.
  • Pakettiin kuuluu kitara, rumpu, marakasit, tamburiini, kulkushelistin ja kastanjetit.
  • Soittimissa on hienoja valo- ja äänitoimintoja.
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun