Lelut & lelukaupat netissä
Melobo Nuken vaunut

Melobo Nuken vaunut

47,90€
Pienten innokkaiden lastenhoitajien toiveiden täyttymys! Näissä vaunuissa oma nukkesi voi sekä maata että istua. Söpöissä vaunuissa kelpaa kulkea ja esitellä omaa pikkuistaan. Aivan kuin oikeat vaunut. Helpotusta oman pikkuisen kanssa kulkemiseen Laatuvalmistaja Melobo keskittyy erityisesti nukenvaunuihin ja -tarvikkeisiin. Tuotteet ovat kestäviä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  47,90€
from €47.9 to €47.9 1
47.9 Lelufantti lelukauppa hinta tuotteelle

Pienten innokkaiden lastenhoitajien toiveiden täyttymys! Näissä vaunuissa oma nukkesi voi sekä maata että istua. Söpöissä vaunuissa kelpaa kulkea ja esitellä omaa pikkuistaan. Aivan kuin oikeat vaunut.

Helpotusta oman pikkuisen kanssa kulkemiseen

Laatuvalmistaja Melobo keskittyy erityisesti nukenvaunuihin ja -tarvikkeisiin. Tuotteet ovat kestäviä ja aivan kuin aitoja. Yritykselle asiakastyytyväisyys on tärkeää, joten voit luottaa saavasi laatua ostaessasi Melobo-tuotteita. Tästä jokaiselle pienelle nukenhoitajalle huipputuote! Näissä sievissä yhdistelmävaunuissa on metallirunko, jossa vaaleanpunaiset makuu- ja istuinosat. Vaunuissa on valjaat, joten saat nukkesi istumaan mukavasti ja turvallisesti. Istuinta on myös mahdollista säätää oman vauvasi tarpeiden mukaan. Vaunuista voi irrottaa pehmeän kantokopan, kun tilanne sitä vaatii. Alhaalla oleva tilava tavarakori mahdollistaa vaikkapa kauppareissut oman pikkuisesi kanssa. Vaunuissa on myös säädettävä työntöaisa sekä kuomu, jonka voi nostaa ja laskea esimerkiksi säätilan vaihdellessa. Vaunut ovat kevyet ja ne voi taittaa kokoon tarvittaessa. Helppo ottaa mukaan joka paikkaan.

Tästä eivät nukenvaunut enää söpömmiksi muutu! Vaunujen koko on 66 x 36 x 66 cm. Värinä soma vaaleanpunainen hauskalla pallokuviolla. Materiaaleina vaunuissa metalli, muovi ja kangas. Kangasosat ovat irrotettavissa ja pestävissä ja leikkien ollessa tauolla kevyet vaunut on helppo taittaa kokoon varastoitavaksi. Suositusikärajana yli 3 vuotta. Vaunut ovat turvalliset lasten leikkeihin ja niille on annettu CE, EN71- ja ISO9001 -stardardit.


 • Verkkokauppa: Lelufantti lelukauppa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun