Lelut & lelukaupat netissä
Dolls, Ostoskärryt metallia, Valkoinen ja vaaleanpunainen, Stoy
Stoy

Dolls, Ostoskärryt metallia, Valkoinen ja vaaleanpunainen, Stoy

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Dolls-ostoskärryissä nukkesi pysyy turvallisesti mukana ostosreissuilla. Kärryissä on reilusti tilaa ostoksille ja oma pehmustettu istuin nukelle. Ostosreissut tai kauppaleikit sujuvat näiden kärryjen kanssa kuin leikiten!

Laadukkaat ostoskärryt hauskoihin kauppaleikkeihin ja -reissuihin

Kauppareissut tai -leikit eivät ole ikinä sujuneet näin helposti tai hauskasti! Reilun kokoisiin ostoskärryihin mahtuvat kaikki lempituotteesi. Sinun ei tarvitse enää kantaa painavaa nukkea mukanasi, vaan voit työntää sitä kärryissä samalla, kun poimit mukaasi tavaroita. Metalliset lasten ostoskärryt kulkevat helposti mukana niin ulkona, kotona kuin ostoskeskuksissakin. Vaaleanpunaisella kankaalla pehmustetussa istuimessa nukkesi pysyy tukevasti matkassa mukana. Dolls-ostoskärryt sopivat kaikille äidin pienille apureille, jotka haluavat olla mukana kauppareissuilla. Kärryjen avulla ostosreissuista tulee paljon hauskempia, kun oma nukke kulkee mukana. Kauppaleikit ovat hauska tapa kehittää vuorovaikutustaitoja ja opetella arkielämään liittyviä taitoja, joten Dolls-ostoskärryjen avulla ostostilanteiden opettelusta tulee entistä hauskempaa ja kehittävämpää. Ota lempinukkesi mukaasi ja lähde shoppailemaan! Mitä tuotteita sinä valitset tänään ostoskärryysi?

Arkisten puuhien opettelua varten on tärkeää valita tuotteita, jotka tukevat lapsen kehitystä monipuolisesti. Laadukkaiden ja lasten tarpeita varten suunniteltujen tuotteiden avulla kauppaleikeistä tulee mahdollisimman todentuntoisia ja lapsen taitoja kehittäviä. Metallisten Dolls-ostoskärryjen rakenne on erittäin kestävä, joten kärryt pysyvät turvallisesti kaikenlaisissa kauppaleikeissä ja -reissuissa mukana. Kärryjen kauniin valkoinen ja vaaleanpunainen väritys sopii erityisen hyvin pienten tyttöjen kauppaleikkeihin, mutta tuote sopii hyvin sekä tytöille että pojille. Dolls-ostoskärryjen matalan korkeuden ja turvallisen rakenteen vuoksi tuote sopii hyvin kaikille yli 3-vuotiaille lapsille. Ostoskärryjä työntäessä, shoppaillessa ja vauvan kanssa liikkuessa arkipäivän taidot kehittyvät kuin huomaamatta!

Dolls, Ostoskärryt metallia: tuotetiedot

  • Koko: 36 cm x 27,5 cm x 58 cm.
  • Istuin on pehmustettu vaaleanpunaisella kankaalla.
Siirry alkuun