Lelut & lelukaupat netissä
Dolls, Meikkauspää, Ruskeaverikkö, Stoy
Stoy

Dolls, Meikkauspää, Ruskeaverikkö, Stoy

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Dolls on aidon näköinen meikkauspää, jolle jokainen pieni kauneusalan ammattilainen voi tehdä meikkejä ja kampauksia. Päästä siis mielikuvituksesi valloilleen ja anna nuken tuntea itsensä kauniiksi!

Laadukas meikkauspää pienille meikkaajille

Meikkauspää on pienen tytön unelma. Sen voi hyvin antaa lahjaksi niin syntymäpäivänä kuin vaikka joulunakin. Nukke näyttää kauniilta, kun sen poskiin sipaisee hieman poskipunaa ja luomiin lisää luomiväriä. Kaiken tämän voi täydentää muihin sävyihin sopivalla huulipunalla. Pienet leikkijät voivat myös tehdä erilaisia kampauksia. Nuken hiuksia voi harjata ja ne voi kuivata hiustenkuivaimella. Kiharrin auttaa saamaan hiuksiin kauniit kiharat. Hiuksiin saa vielä enemmän kauneutta, kun niihin lisää erilaisia pinnejä. Myös pienet helmet auttavat tekemään hienoja lettejä. Jos nuken vaaleisiin hiuksiin haluaa lisää väriä, voi niihin tehdä väriraitoja. Hurisevan hiustenkuivaajan mukana tulee myös yksi AA-paristo, jolla hiustenkuivain toimii. Meikkauspää sopii parhaiten 4-7 vuoden ikäisille lapsille. Sitä ei suositella alle 3-vuotiaille pienten irtoavien osien vuoksi.

Stoyn vaalea meikkauspää on paketti, jonka mukana tulevat kaikki tarvittavat tarvikkeet. Pienet hiustuotteet, kuten hiuslenkit ja pinnit, ovat omassa sievässä pussissaan. Näin ne pysyvät tallessa eivätkä häviä kesken leikkien. Hiusharja, peili, kiharrin ja hiustenkuivain tekevät kauniiden kampausten tekemisestä helpompaa. Paketissa on myös kahdet eriväriset hiuslisäkkeet. Pinkillä saa kaunista tyttömäisyyttä, kun taas sininen hiuslisäke tuo enemmän tehosteväriä. Suihkepullosta suihkauttamalla kampaus voidaan saada pysymään paikallaan esimerkiksi lakan tai hiuskiinteen avulla. Meikkauspään mukana tulevaan meikkipalettiin kuuluu monia erilaisia meikkejä. Poskipunat, luomivärit ja huulipunat säihkyvät monissa upeissa väreissä. Voit siis loihtia sellaisia kampauksia ja meikkejä kuin itse haluat.

Stoyn meikkauspään tuotetiedot

  • Koko: korkeus 28 cm
  • Ruskeat hiukset
  • Hiustenkuivaaja toimii yhdellä AA-paristolla (sisältyy pakkaukseen).
  • Meikkauspää, meikkejä ja hiustarvikkeita
  • Kätevä säilytyspussi mukana
Siirry alkuun