Lelut & lelukaupat netissä
Smögen, Sisarusrattaat Melange, Carena
Carena

Smögen, Sisarusrattaat Melange, Carena

378,00€
40% alennusta 629,90€

(0)
Smögen sisarusrattaat ovat erittäin monikäyttöiset ja kestävät sekä kevyesti liikuteltavat rattaat, joita voi käyttää sekä yhden istuttavina rattaina että tuplarattaina kahdelle lapselle. Sisarusrattaat ovat loistava valinta rattaita ostaessa. Monikäyttöiset ja kätevät sisarusrattaat Sisarusrattaat ovat usein perheen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  378,00€
  629,90€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,95 - 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  378,00€
  629,90€
  Musta
from €378 to €378 2
Smögen, Sisarusrattaat Melange, Carena hinnan kehitys

Smögen sisarusrattaat ovat erittäin monikäyttöiset ja kestävät sekä kevyesti liikuteltavat rattaat, joita voi käyttää sekä yhden istuttavina rattaina että tuplarattaina kahdelle lapselle. Sisarusrattaat ovat loistava valinta rattaita ostaessa.

Monikäyttöiset ja kätevät sisarusrattaat

Sisarusrattaat ovat usein perheen pelastus silloin, kun lapsia on enemmän. Smögen sisarusrattaat ovat loistava valinta niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Niitä voi käyttää sekä yhden istuttavina että tuplarattaina kahdelle lapselle. Rattaiden mukaan tulee kaksi runkoon kiinnitettävää istuinosaa. Rattaiden istuinosat ovat käännettävät ja jalkatuet sekä selkänojat ovat säädettävissä eri asentoihin. Istuinosassa on hyvin suojaava kuomu, joka suojaa lastasi sekä auringolta että tuulelta. Myös kuomun asentoa voi säätää helposti sopivaksi. Kuomussa on läpinäkyvä kurkistusikkuna, josta voit tarkkailla lastasi ja ilmanvaihtoaukko, joka on tarpeellinen lämpiminä kesäpäivinä. Rattaisiin kuuluu myös tavarakori sekä valjaat, jotka lisäävät lapsen turvallisuutta. Rattaissa on puhkeamattomat pyörät ja etupyörät ovat sekä lukittavat että kääntyvät. Helposti kääntyvien etupyörien ja kapean muotoilun ansiosta rattaita on kevyt ja helppo ohjata.

Smögen sisarusrattaiden jousitus on erinomainen sekä edessä että takana, mikä tämä takaa mukavan ja tasaisen matkanteon. Rattaat ovat monikäyttöiset, sillä runkoon voit liittää esimerkiksi yhden istuinosan ja yhden vaunukopan, kaksi istuinosaa tai kaksi vaunukoppaa. Erillisellä adapterilla voit liittää runkoon myös yhden tai kaksi turvakaukaloa. Helposti vaihdettavien istuinosien vuoksi rattaat ovat erinomaiset. Säädettävä työntöaisa sopii kaiken pituisille vanhemmille. Säätö- ja muuntomahdollisuuksilla saat rattaista juuri itsellesi ja perheesi tilanteeseen parhaiten sopivat. Rattaiden mukaan tulee 30 asteessa pestävä päällinen sekä kaksi tuulisuojaa. Rattaiden helppokäyttöinen kangas on kevyesti kyllästetty, mutta ei kuitenkaan vedenpitävä. Sateella tulee käyttää lisäksi sadesuojaa.

Monikäyttöiset Smögen rattaat ovat hyvä valinta

 • Käytettävissä sekä yhden istuttavina rattaina että tuplarattaina
 • Runkoon voi liittää erilaisia istuinvaihtoehtoja

 • Verkkokauppa: Lekmer lelukauppa
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun