Lelut & lelukaupat netissä
Bruder 2749 MAN Karjankuljetusrekka
Bruder

Bruder 2749 MAN Karjankuljetusrekka

57,50€
(1)
Onko perheessäsi tai kuuluuko lähipiiriisi pieni farmari; omasta maatilasta haaveileva nassikka, joka ilahtuisi omasta karjankuljetusrekasta? Jos vastasit kyllä, on Bruderin lelu mitä mahtavin ja sopivin lahjaidea. Aidolta näyttävä karjankuljetusrekka Bruder 2749 MAN Karjankuljetusrekka on aidolta näyttävä, mahdollisimman todenmukaisen oloinen lelu pienille maatilafaneille. Kaupan päälle saat ikioman.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-4 päivää
  2,8 - 45 €
  57,50€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  5 €
  65,80€
from €57.5 to €65.8 2
57.5 Kärkkäinen hinta tuotteelle
65.8 Proshop hinta tuotteelle
Bruder 2749 MAN Karjankuljetusrekka hinnan kehitys

Onko perheessäsi tai kuuluuko lähipiiriisi pieni farmari; omasta maatilasta haaveileva nassikka, joka ilahtuisi omasta karjankuljetusrekasta? Jos vastasit kyllä, on Bruderin lelu mitä mahtavin ja sopivin lahjaidea.

Aidolta näyttävä karjankuljetusrekka

Bruder 2749 MAN Karjankuljetusrekka on aidolta näyttävä, mahdollisimman todenmukaisen oloinen lelu pienille maatilafaneille. Kaupan päälle saat ikioman pikkulehmän, jota voit kuljettaa rekassa paikasta toiseen. Kyseessä on laadukas, ominaisuuksiltaan ilahduttavan monipuolinen ja aidon tuntuinen lelu jokaiselle maatilaelämästä haaveileville tai siitä nauttiville. Rekassa on aukeavia ovia ja takaluukku, joka mahdollistaa monipuoliset leikit isommallakin porukalla. Se on myös kooltaan riittävän iso, jotta lelu ei huku muiden lelujen sekaan ja se kestää hyvin mukana leikeissä. Lastaa karjankuljetusrekan kyytiin eläimet ja ryhdy hommiin: vie heidät vaikkapa laiduntamaan olohuoneen sohvalle, kylpemään lavuaariin tai yöunille makuuhuoneeseen peiton alle. Bruderin tekemät lelut tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkuudestaan, kestävyydestään sekä ilahduttavan aidon tuntuisista yksityiskohdista. Ne sopivatkin ykkösvalinnaksi silloin, kun etsinnässä on korkealaatuinen ja kestävä lelu vaativaankin makuun.

Bruderin tuotteita on saatavilla eri maista ympäri maailmaa. Ne ovat siis myös sinun ulottuvillasi! Tuotteissa on panostettu turvallisuuteen sekä siihen, että ne kiinnostavat aidosti lapsia. Merkki panostaa paljon tuotekehitystyöhön sekä pyrkii toteuttamaan mahdollisimman aidon ja todellisen näköisiä leluja. Karjankuljetusrekan lisäksi Bruderilla on vaikuttava valikoima myös muita maatalousteollisuudesta inspiraatiota saaneita leluja. Tutustu ja valitse suosikkisi: voit kenties kerätä koko sarjan! Yksi toimiva lahjaidea on ostaa perheen tenavalle sarjaan kuuluvia leluja osissa. Vuosien saatossa niitä ehtiikin kertymään jo mukava valikoima, joka mahdollistaa ilahduttavan monipuoliset leikit. Lelut sopivat niin tytöille kuin pojille: yhteistä niille on leikin riemu sekä aitous!

Bruder 2749 MAN Karjankuljetusrekka: tekniset tiedot

 • Sopii yli 4-vuotiaille lapsille. Kokosuhde 1:16. Mukana yksi eläin (lehmä tai härkä), 2 ovista vautuu. Ei sovi alle 36 kuukauden ikäisille lapsille.
 • Bruder 2749 MAN Karjankuljetusrekka

 • Verkkokauppa: Kärkkäinen
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 2,8 - 45 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
3.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun