Lelut & lelukaupat netissä
Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrä
Lego

Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrä

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrä on tuttua ja innostavaa Lego-laatua perheen yhteisiin hetkiin ja yli 7-vuotiaiden omiin leikkeihin. Kehittävä lahja, jossa mielikuvitus lentää ja taidot kasvavat.

Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrä

Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrä on innostava ja leikeissä kestävä lelu. Jokerin Tiejyrän rakentaminen onnistuu mukana tulevan mallin mukaan joko lapselta itseltään, hieman auttamalla tai yhdessä aikuisen kanssa rakennettuna. Legojen rakentelu kehittää kolmiulotteista hahmottamista ja luovaa ajattelua. Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrän osat ovat yhteensopivia muiden Lego-tuotteiden kanssa, ja luova leikkijä voi yhdistää nämä palat toisiin Lego-tuotteisiin mitä innostavimmilla tavoilla. Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrän parissa viihtyvät niin pienet kuin isotkin rakentelijat. Korkealaatuiset Lego-tuotteet kestävät sukupolvelta toiselle.

Lego Super Heroes Jokerin Tiejyrä on tosielämän pienten supersankareiden toivelahja, joka antaa mielikuvitukselle siivet ja innostaa leikkimään. Legojen rakentelusta voi innostua koko perhe, ja Legot sopivat kehittäväksi ajanvietteeksi myös isommille. Lego-tuotteilla on pitkä ja laadukas perinne, ja niitä voi sekä kerätä sarjoittain että yhdistää muihin Lego-sarjoihin. Innostavilla ja kehittävillä Lego-tuotteiden parissa aika kuluu huomaamatta.

Lego Super Heroes 76013 Batman - Jokerin Tiejyrä

  • Kehittää hahmotus- ja rakennustaitoja
  • Innostaa rakentamaan ja leikkimään
  • Legot kestävät sukupolvelta toiselle
  • Hauskoja hetkiä leikkien parissa
  • Koko perheen yhteisiin leikkihetkiin
Siirry alkuun