Rumpusetti jakkaralla, Punainen/musta

Rumpusetti jakkaralla, Punainen/musta

23,90€
(0)
Nyt on jokaisella pikkupojalla sekä -tytöllä mahdollisuus olla todellinen rumpusankari, sillä tämä mainio kokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan rumpalin uran aloittamiseksi. Laita rumpusetti kasaan, ja kutsu mummit sekä kummit katsomoon! Mainio tapa tutustua musiikin ihmeelliseen maailmaan! Onko lapsesi musiikin ystävä jonka tulevaisuuden.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  23,90€
from €23.9 to €23.9 1
Rumpusetti jakkaralla, Punainen/musta hinnan kehitys

Nyt on jokaisella pikkupojalla sekä -tytöllä mahdollisuus olla todellinen rumpusankari, sillä tämä mainio kokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan rumpalin uran aloittamiseksi. Laita rumpusetti kasaan, ja kutsu mummit sekä kummit katsomoon!

Mainio tapa tutustua musiikin ihmeelliseen maailmaan!

Onko lapsesi musiikin ystävä jonka tulevaisuuden unelma-ammattina on olla rockmuusikko? Mikäli kyllä, on tässä loistava ensiaskel musiikin maailmaan. Soittimet ovat yleensä varsin kalliita, joten onkin hyvä ennen oikean varsinaisen soittopelin ostamista hieman kuulostella miltä soittaminen tuntuu. Tämä jokaisen pienen rumpalin unelmapaketti sisältää kaiken tarvittavan, sillä setin mukana tulee bassorumpu, neljä tomia, symbaali, rumpupalikat sekä tuoli, jonka korkeutta on mahdollista säätää pituuden ja ikävuosien mukaan sopivaksi jokaiselle soittajalle. Tällä paketilla pääsee oikein hyvin alkuun, ja sen ulkoasukin on punamustan värityksensä puolesta todella rock! Paketti sopii pienillekin soittajille aina 3-vuotiaasta ylöspäin. Mukana paketissa saattaa kuitenkin tulla pieniä irtoavia osia, joten aivan perheen pienimmille tämä setti ei sovellu. Rumpusetti toimitetaan yhdessä suuressa pahvilaatikossa, joten lahjaksi annettaessa tarjolla on helposti paketoitava kokonaisuus.

Rummut kootaan yhden pystyvarren ympärille, joten kokoaminen onnistuu jokaiselta helposti. Rumpusetti on myös helppo pitää siistinä, sillä kaikki sen osat ovat kiiltävää muovia, joka on helposti puhdistettavissa. Kokonaisuus on kooltaan sen verran pieni, että sen saa säilytettyä helposti pienessäkin tilassa. Mikäli aikaisempaa kokemusta soittamisesta ei ole, voi sitä harjoitella esimerkiksi internetin videoita apuna käyttäen, sillä tänä päivänä netin suoratoistopalveluissa on tarjolla paljon ilmaista musiikkia sekä opetusvideoita. Nyt onkin siis aika laittaa bändi pystyyn ja kerätä yleisö katsomaan. Kohta on luvassa räminää ja räiskettä, ja ehkä jopa ensiaskel pitkäaikaisen harrastuksen pariin!

Päästä sisäinen rumpalisi valloilleen!

 • Setti on tarkoitettu yli 3-vuotiaille.
 • Saattaa sisältää irrallisia pieniä osia.

 • Tuotemerkki: Summertime
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun