Muumi Joulukalenteri
Muumi

Muumi Joulukalenteri

22,90€
8% alennusta 24,90€
23.5
(2)
Muumi Joulukalenteri Kaikkien meidän tuntemat, Tove Janssonin luomat suloiset Muumit on nyt saatavilla myös joulukalenterin muodossa. Muumien kera joulun ja joulupukin odotuskin tuntuu varmasti lapsista paljon helpommalta. Muumijoulukalenteri - joka lapsen toivekalenteri Tove Janssonin luomat Muumit ovat monelle lapselle tuttuja ja erittäin rakkaita hahmoja. Muumit ovat monelle tuttuja esimerkiksi.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  6,9 €
  22,90€
  24,90€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  29,90€
from €22.9 to €29.9
Muumi Joulukalenteri hinnan kehitys

Muumi Joulukalenteri

Kaikkien meidän tuntemat, Tove Janssonin luomat suloiset Muumit on nyt saatavilla myös joulukalenterin muodossa. Muumien kera joulun ja joulupukin odotuskin tuntuu varmasti lapsista paljon helpommalta.

Muumijoulukalenteri - joka lapsen toivekalenteri

Tove Janssonin luomat Muumit ovat monelle lapselle tuttuja ja erittäin rakkaita hahmoja. Muumit ovat monelle tuttuja esimerkiksi pehmoleluina, kirjoina ja elokuvina. Nyt Muumien kanssa voi myös odottaa joulun tuloa ja aukoa päivittäin luukkuja hauskasta Muumi-joulukalenterista. Kalenteri on aivan muumitalon näköinen, ja tästä jännittävästä kalenterista löytyy kaikkiaan 24 tuttua muumihahmoa kuten esimerkiksi Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa ja Pikku-Myy. Kalenterin luukuista löytyy lisäksi Muumitalon huonekaluja, joilla taloa voidaan sisustaa. Kalenterista saa myös taiteltua Muumitalon, jossa on kaikkiaan kolme erilaista kerrosta joihin huonekaluja ja hahmoja voi asetella. Sitä mukaa kun luukkuja aukoo, saa taiteltuun taloon esineitä, joilla pieni Muumifani voi leikkiä hauskoja leikkejä Muumimaailman tunnelmassa.

Joulun tuloa on hauska odottaa, kun joulukuussa joka päivä saa kalenterista aukoa luukkuja, joiden takaa esiin tulee uusi Muumihahmo tai huonekalu joka päivälle. Myös mahdolliset kotoa löytyvät lahjapaketit jäävät todennäköisesti rauhaan uteliailta pieniltä joulun odottajilta, kun saa ihan luvan kanssa aukoa jännittäviä luukkuja päivittäin. Myös hampaat iloitsevat kalenterista, josta suklaan sijaan tulee leikkeihin sopivia esineitä.


 • Tuotemerkki: Muumi
 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun