Lelut & lelukaupat netissä
Kitara ja kuulokkeet/mikrofoni, Vihreä/musta/valkoinen, Supersonic
Supersonic

Kitara ja kuulokkeet/mikrofoni, Vihreä/musta/valkoinen, Supersonic

Kitara ja kuulokkeet/mikrofoni, Vihreä/musta/valkoinen, Supersonic
27,50€
(0)
Supersonicin kitaran, kuulokkeet ja mikrofonin sisältävä paketti sopii loistavasti kaikille pienille rokkitähdille, jotka haluavat aloittaa uransa nuorena. Tämän setin avulla jokainen voi harjoitella omia musikaalisia taitojaan. Tilaa taiteelliselle lahjakkuudelle Musiikki kiinnostaa monia jo lapsesta asti. Musikaalisuutta olisikin hyvä tukea, koska sillä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  27,50€
from €27.5 to €27.5 1
27.5 Adlibris hinta tuotteelle
Kitara ja kuulokkeet/mikrofoni, Vihreä/musta/valkoinen, Supersonic hinnan kehitys

Supersonicin kitaran, kuulokkeet ja mikrofonin sisältävä paketti sopii loistavasti kaikille pienille rokkitähdille, jotka haluavat aloittaa uransa nuorena. Tämän setin avulla jokainen voi harjoitella omia musikaalisia taitojaan.

Tilaa taiteelliselle lahjakkuudelle

Musiikki kiinnostaa monia jo lapsesta asti. Musikaalisuutta olisikin hyvä tukea, koska sillä tiedetään olevan monia positiivisia vaikutuksia. Nyt jokainen lapsi pääsee nauttimaan siitä, miltä tuntuu soittaa kitaraa ja laulaa tämän Supersonicin setin avulla. Kitarasta löytyy kahdeksan nuottia ja kuusi rytmiä. Sen avulla lapsi voi myös nauhoittaa omaa soittoaan. Tämän kaiken sisältävän setin avulla pienetkin lapset voivat pistää pystyyn yhtyeen, jossa soitetaan yhdessä muiden lasten kanssa. Mukana tulevat kuulokkeet suojaavat lasta melulta, joten erillisiä korvatulppia tai kuulosuojaimia ei tarvita. Mikrofoni tulee yhdessä kuulokkeiden kanssa, joten lapsi voi vaikka soittaa kitaraa ja tanssia samaan aikaan, kun laulaa. Tästä eivät musiikkijuhlat voi enää paremmaksi mennä. Kitara ja kuuloke/mikrofoni -setti sopii loistavasti kaikille lapsille.

Kitara toimii kolmella AA-paristolla. Paristot tulevat mukana ja ne on myös helppo vaihtaa ruuvaamalla kitaran takana oleva kansi auki. Tämä vihreää, mustaa ja valkoista väriä yhdistävä kitara sopii kaikille yli 3-vuotiaille. Alle 3 vuoden ikäisille sitä ei suositella pienten mahdollisesti irtoavien osien vuoksi. Setistä löytyy kaikki, mitä pieni muusikon alku tarvitsee järjestääkseen konsertin joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Kitara toimii myös harjoitteluvälineenä, koska se avulla voi nauhoittaa omia sävellyksiään ja kuunnella ne. Puuhaa riittää siis pitkäksi aikaa. Kitara pitää lapsen taatusti kiinnostuneena ja sen avulla lapsi oppii muun muassa eri nuotteja.

Musiikki on hyväksi lapsen kehitykselle

 • Sopii kaikille yli 3-vuotiaille
 • Paristot tulevat kitaran mukana
 • Kitara, jossa äänet, kuulokkeet ja mikrofoni sekä äänenmuunnin.
 • 8 sointua, 6 rytmiä ja 4 erilaista äänivaihtoehtoa.
 • Toimii 3 x AA-paristolla (sis. pakkaukseen).
 • Koko: 57 x 20 x 2,5 cm
 • Väri: Vihreä/musta/valkoinen

 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun