Lelut & lelukaupat netissä
Baby, Taaperokärry, Valkoinen, Stoy
Stoy

Baby, Taaperokärry, Valkoinen, Stoy

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Stoyn tuotteet ovat luotu tukemaan lapsen kehitystä. Tuotteet edustavat skandinaavista muotoilua. Ne ovat kestäviä ja kukkarolle sopivia. Siispä ne ovat täydellinen valinta lastenhuoneeseesi. Stoyn taaperokärry on suunniteltu aivan perheen pienimmille.

Tuetut ensiaskeleet Stoyn kanssa

Stoyn Baby Taaperokärry on täydellinen apuväline ensimmäisten askelien harjoitteluun. Ensimmäiset askelet ovat kovin haparoivat. Klassisen Baby Taaperokärryn avulla lapsi saa tukea ja apua pystyssä pysymiseen. Kärry auttaa myös tasapainon ylläpitämisessä lapsen päästyä vauhtiin. Kärryn työntöaisa on säädettävissä ja kärrystä löytyy myös säädettävä jarrutoiminto, mikä luo lisää turvallisuutta kärryn käyttöön. Kärry on oiva valinta lapsesi kehitystä tukemaan. Se tuo lapsesi lisäksi iloa sinullekin. Kärry on muotoilultaan niin kaunis, että se toimii myös sisustuselementtinä tuoden kotiisi mukavan, persoonallisen yksityiskohdan. Muotokielessä korostuu skandinaavisen puhtaat linjat ja yksinkertainen, ajaton design. Kärry on kovaakin käyttöä kestävä, joten sama kärry voi toimia ensiaskelten apurina vaikka kaikille sisaruksille! Valmistuksessa on huomioitu myös ympäristötekijät. Voit hankkia Stoyn Taaperokärryn puhtaalla omallatunnolla.

Tukea ja turvaa ensiaskelille

  • Taaperokärry tukee tehokkaasti kävelyn opettelua.
  • Kärrystä lapsi saa tukea ja pystyy helpommin pitämään tasapainoa yllä.
  • Kärry on turvallinen lapsellesi
  • Ikäsuositus: alkaen 12 kk
  • Koko: 43,1 x 33,8 x 41,7 cm

STOY klassinen taaperokärry puuta. Kärryssä on säädettävä työntöaisa sekä säädettävä jarrutoiminto, joka on erityisen hyödyllinen lapsen opetellessa kävelemään. 

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun