Lelut & lelukaupat netissä
Nerf Nstrike Elite Elite Demolisher 2-in1 -ase
Nerf

Nerf Nstrike Elite Elite Demolisher 2-in1 -ase

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(4)
 

Nerf-pistoolit ovat jokaisen pienen toimintasankarin unelma vauhdikkaisiin leikkeihin. Ne ovat laadukkaita ja helppokäyttöisiä eri ikäisten leikkeihin. Niissä käytetyt panokset ovat pehmeitä ja niillä voi leikkiä turvallisesti, mutta kuitenkin tyylikkäästi.

Päästä sisäinen toimintasankarisi valloilleen!

Nerf-toimintalelusarja on osa tunnettua lelujätti Hasbroa. Laadukkaat Nerf-tuotteet ovat ihastuttaneet eri-ikäisiä jo 1970-luvulta lähtien ensimmäisten tuotteiden ollessa vaahtomuovipalloja. Nykypäivänä sarja on kehittynyt huimasti eteenpäin tarjoten paljon mahdollisuuksia leikkeihin. Tyylikäs muotoilu ja turvalliset materiaalit takaavat aktiivisen leikkielämyksen eri ikäisille. Tämän upean Nerf N'strike Elite Elite Demolisher 2-in-1 -blasterin erikoisuus on se, että se ampuu sekä N-Strike Elite -nuolia että -ammuksia. Halutessasi maksimoida taisteluvoittosi, voit käyttää molempia ominaisuuksia jopa samaan aikaan. Kaksinkertainen hauskuus siis! Puoliautomaattinen blaster sinkoaa ammutun nuolen jopa 20 metrin päähän, ja tämän jälkeen voit viimeistellä vastustajasi ammussuihkulla. Ja mikä parasta, oikein käytettynä Nerf-taistelut tällä aseella ovat sekä hauskoja että turvallisia. Voimaa ja tyylikkyyttä siis samassa paketissa. Anna sisäisen toimintasankarisi tulla esiin!

Tästä monipuolista toimintaa eri-ikäisille. Nerf-tuotteiden vahvuutena on, että ne on suunniteltu käyttöön erityisesti sisätiloissa. Pehmeät ammukset takaavat oikein käytettynä turvallisen käyttökokemuksen, jolloin sisätilat säästyvät vaurioilta. Tämä Demolisher 2-in-1 -blaster sisältää 10 nuolen lippaan ja 2 ammusta. Ase tarvitsee toimiakseen 4 AA-paristoa, jotka eivät sisälly pakkaukseen. On myös tärkeää painottaa, että aseella ei saa tähdätä silmiin tai kasvoihin, ja on käytettävä ainoastaan nuolia jotka ovat suunniteltuja tähän tuotteeseen. Älä siis muokkaa nuolia tai nuoliasetta.

  • Tuotteen koko on 244mm.
  • Pakkauksessa tulee mukana leikkiase, ammuslipas, 2 ohjusta sekä 10 ammusta.
  • Patterit: 4xAA paristo, ei sisälly pakkaukseen.
  • Suositusikä 9+ vuotta, ei alle 3-vuotiaille.
4.8 4 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun