Bratz Festival Vibes Sasha nukke
Bratz

Bratz Festival Vibes Sasha nukke

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Lähde Sasha-nuken mukana kesän siisteimmille festareille! Rennon tyylikkääseen hip hop -tyyliin pukeutunut Sasha on valmis festarileikkeihin kanssasi. Nuken mukana tulevat kaikki kesän kuumimpiin juhliin tarvittavat varusteet.

Sasha-nukke tuo leikkeihin festaritunnelmaa

The Bratz Music Festival Vibes Collection -kokoelman nukeilla on kaikilla oma ainutlaatuinen festarityylinsä. Sasha rakastaa hip hopia, joten hänen hänen tyylissään näkyy vaikutteita hip hop -musiikista. Sasha haluaa erottua yleisön joukosta tyylikkäillä varusteillaan ja nuken mukana tulevatkin hip hop -tyylinen Bunny Boo -pipo, trendikkäät pyöreät aurinkolasit ja kiinalaistyylinen ying yang -laukku. Nuken mukana tulee kaksi tyyliin sopivaa asukokonaisuutta, joten voit halutessasi vaihtaa vähän kevyempää päälle tai yhdistellä eri vaatteita keskenään mielesi mukaan. Illan viiletessä voit yhdistää armeijatyylisen takin kauniiseen kesäiseen mekkoon ja laukkuun tai pukea kuumana kesäpäivänä yllesi rennot ja värikkäät caprit ja lyhyen farkkutopin. Päätös on sinun! Isot kultaiset korvakorut ja huimaavan korkeat korkokengät viimeistelevät taatusti festareiden tyylikkäimmän asukokonaisuuden.

Bratz Festival Vibes -pakkauksessa on myös mukana ranneke Bratzien ikiomille musiikkifestareille, puhelinkoriste ja muista malleista tuttu keltainen hiusharja, joiden avulla näytät upealta koko päivän. Runsaiden mukana tulevien tarvikkeiden ja vaatevaihtoehtojen ansiosta leikeissä on vain mielikuvitus rajana, sillä pakettiin kuuluu kaikki tarvittava hauskoja festarileikkejä varten. Pienten osien vuoksi Sasha sopii yli 5-vuotiaille muotileikkejä rakastaville lapsille. Bratz-nuket on valmistettu kestävästä materiaalista, joten niiden kanssa voi huoletta viettää hauskoja hetkiä pitkään. Bratz on edelleen korkean laatunsa ja vaihtuvien tyylikkäiden kokoelmiensa ansiosta yksi suosituimmista muotinukkemerkeistä. Kerää muut Bratz-ystävät yhteen ja hyppää mukaan vauhdikkaaseen festaritunnelmaan!

Sasha-nuken mukana tulee kaikki festarileikkejä varten tarvittava

  • Nukke sopii yli 5-vuotiaille.
  • Sashan mukana tulee paljon tarvikkeita.
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun