Lelut & lelukaupat netissä
LEGO City Trains 7499 Muunneltavat kiskot
Lego

LEGO City Trains 7499 Muunneltavat kiskot

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

LEGO City Trains 7499 Muunneltavat kiskot

Junaradan rakentaminen on lapsista yleensä tosi mukavaa puuhaa, ja siihen voivat osallistua aikuisetkin. Parasta Legon muunneltavissa kiskoissa on, että radan voi rakentaa erilaiseksi vaikka joka päivä. Nyt junamatkalle siis!

Lego City Trains muunneltavat kiskot tuovat hauskuutta junaleikkeihin

Todella moni lapsi pitää junista ja junaradoista, ja mikäs sen parempaa, kuin päästä rakentamaan itse junarata juuri mieleisekseen. Lego on tuonut markkinoille paljon rakastettuja tuotteita, ja muunneltavat kiskot ovat jälleen yksi takuuvarma kestosuosikki, joka kestää aikaa ja leikkimistä. Junaradoilla voivat leikkiä melkeinpä kaiken ikäiset lapset ja niiden rakentaminen saattaa kiinnostaa hyvinkin myös vähän vanhempia lapsia. Verrattuna esimerkiksi tietokonepeleihin junaradalla leikkiminen on mukavan rauhallista puuhaa. Lego City Trains (7499) muunneltavat kiskot -paketti sisältää runsaasti eri mittaisia radan paloja, joista voi muodostaa eri muotoisia rataosuuksia. Lelukaupat.fi on apunasi silloin, kun haluat ostaa parhaat lelut vaikkapa lahjaksi, mutta et halua maksaa niistä maltaita. Eri lelukaupat netissä tarjoavat hyvin erilaisia hintoja samoille tuotteille, joten vertailu todellakin kannattaa, ja saattaa myös säästää sinulta pitkän pennin. Lelukaupat.fi tekee vertailun puolestasi ja pääset suoraan ostamaan haluamasi lelun edullisimpaan tarjolla olevaan hintaan!

Junaratojen rakentaminen on aina ollut hauskaa puuhaa, mutta juuri nyt siitä tulee entistäkin hauskempaa Lego City Trains muunneltavien kiskojen avulla! Nämä muunneltavat kiskon osat nimittäin taipuvat, eli voit rakentaa mutkaisen radan, tai saada radan vaikka kiertämään eteen tulevia esteitä niin, että junan matka jatkuu silti turvallisesti ja kyydissä olevat matkustajat pääsevät perille juuri sinne, minne ovatkin menossa. Paketti sisältää yhteensä kahdeksan kappaletta pidempiä ja 16 kappaletta lyhyempiä kiskon pätkiä, eli paketista saa rakennettua jo melkoisen pitkän radan. Junarata viihdyttää varmasti kaikenikäisiä lapsia, mutta se ei kuitenkaan sovi alle 3-vuotiaille, sillä se sisältää myös pieniä osia. Parhaiten rata sopii 5-12-vuotiaille lapsille.

4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun