Crazy Safety pyöräilykypärä White Shark
Crazy Safety

Crazy Safety pyöräilykypärä White Shark

Crazy Safety Chinese Dragon Crazy Safety Pink Shark Crazy Safety Purple Leopard Crazy Safety lasten kypärä Cheshire Cat Crazy Safety lasten kypärä Leopardi
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Crazy Safety pyöräilykypärä White Shark

Turvalllisuus ei ole koskaan näyttänyt näin hurjalta! Futuristisen hain muotoinen kypärä suojelee pyöräilijää, scoottaajaa tai skeittaajaa kovan asfaltin vaikutuksilta ja on lisäksi aivan typerryttävän hieno.

Hai huolehtii päästä

Crazy Safetyn mielikuvituksellisen haikypärän takana on idea, että turvallisuuden ei tarvitse olla ilotonta. Nämä lapsille suunnatut kypärät herättävät taatusti ihastusta liikkuessa. Pyöreä design esittää suurisilmäistä valkohaita, jonka ylähampaiden rivistö jää jännittäväksi yksityiskohdaksi lapsen otsan päälle. Tuoteperheen brändin mukaisesti hailla on suuret silmät, jotka ovat kuitenkin täysin mustat ja raskasluomiset korostaakseen eläimen vaarallisuutta. Kypärän lakea koristaa vielä pyöreäkulmainen evä. Koska Crazy Safety ei oi'o mutkia kypärien ulkonäön suunnittelussa, on tämän kypärän valkohaiversion hihnojen ja toppausten mintunvihreät värit valittu sävy sävyyn. Kypärä on innovatiivinen myös tavalla, jolla sen käytännöllisistä yksityiskohdista tulee osa designia. Esimerkiksi pääsuojan kuusi tuuletusaukkoa tekevät kypärästä mukavamman päähineen, mutta kaksi aukoista on lisäksi sijoitettu näyttämään aivan hain sieraimilta! Todella katu-uskottavaa!

Tekniset yksityiskohdat kypärässä takaavat käyttömukavuuden ja luotettavuuden. Kypärä on valmistettu muotoon puristaen ja sen päällyste on kumia, jossa on mattapintainen viimeistely. Siksi kypärä kestää siis myös Suomen säiden tuulia ja tuiskuja. Valkohai päässä lapsesi on vieläpä helppo havaita pimeässä, koska kypärän takaosassa komeilee laadukas, punainen LED-valo! Pyöräily ja temppulajit käyvät siis myös syksyn pimeiden iltojen harrastukseksi, kunhan lapsi näkee, minne on ajamassa. Crazy Safety -kypärä kasvaa lapsen mukana, mikäli hän ihastuu tähän piinkovaan vesipetoon todella. Haissa on säädettävä koppa, jonka ansiosta se sopii 49-55 kokoisiin päihin. Tätä kypärää voi siis käyttää halpana terveysvakuutuksena vaikka useita vuosia!

Crazy Safety White Shark: tuotetiedot

  • Kypärän paino: 270 grammaa
  • Pään ympärysmitta: 49-55 cm
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun