Lelut & lelukaupat netissä
Barbie Pop-Up Camper asuntoauto (CJT42)
Barbie

Barbie Pop-Up Camper asuntoauto (CJT42)

94,00€
46% alennusta 174,00€
Hyppää Barbien kanssa asuntovaunuun ja lähde mukaan jännittävälle matkalle! Tältä matkalta ei jännitystä puutu, sillä asuntoauton mukana tulee kaikki mitä hauskaan lomareissuun tarvitset. Asuntoauto on kuin tehty retkeilyä varten, sillä se muuntuu leiripaikalla kolmikerroksiseksi asunnoksi! Ylellistä matkailua Barbien kanssa Nappaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  94,00€
from €94 to €94 1
94 Eurotoys hinta tuotteelle

Hyppää Barbien kanssa asuntovaunuun ja lähde mukaan jännittävälle matkalle! Tältä matkalta ei jännitystä puutu, sillä asuntoauton mukana tulee kaikki mitä hauskaan lomareissuun tarvitset. Asuntoauto on kuin tehty retkeilyä varten, sillä se muuntuu leiripaikalla kolmikerroksiseksi asunnoksi!

Ylellistä matkailua Barbien kanssa

Nappaa parhaat ystäväsi mukaan ja lähde retkeilemään! Tällä reissulla ei nukuta ahtaassa teltassa, vaan upeasti varustellussa asuntoautossa, joka muuntuu helposti retkeilyalueella ylelliseksi asunnoksi. Et tarvitse mukaasi retkeilyasua, vaan voit lähteä reissuun tyylikkäimmissä vaatteissasi, sillä tässä majoituksessa yöpyessäsi pysyt takuulla puhtaana. Asuntoautoon kuuluu ylellinen makuuhuone ja yläkerroksesta löytyy olohuone rentoa oleskelua varten. Voit ihailla retkeilyalueen näköaloja asuntoauton katolla, jonne voit kattaa pöydän tuoleineen. Jos ajaminen alkaa puuduttaa, pysähdy ystäviesi kanssa leirintäalueelle ja pulahda liukumäen avulla suoraan auton mukana tulevaan uima-altaaseen. Illan hämärtyessä on mukava sytyttää leirinuotio ja paahtaa vaahtokarkkeja asuntoauton mukana tulevilla paistotikuilla. Jos nälkä pääsee yllättämään herkuista huolimatta, asuntoauton hyvin varustellussa keittiössä voit paistaa illalliseksi vaikkapa munakkaan tai juoda lasin maitoa.

Glamping ei ole koskaan ollut näin tyylikästä! Tyylikkään pinkissä asuntovaunussa voit tuntea olosi teiden prinsessaksi ja nauttia ylellisesti matkustamisesta. Asuntoauto on helppo muuntaa asunnoksi ja kasata taas autoksi. Auton istuinpenkit muuntuvat helposti käännettäessä pesuhuoneeksi, josta löytyvät pyyhkeet, hammastahna ja saippua peseytymistä varten. Auton takaosa puolestaan muuntuu nopeasti keittiöksi, jossa on kaikki tarvittava ruoanlaittoa varten. Jos retkeily alkaa väsyttää, voit istahtaa toisen kerroksen olohuoneen nojatuoliin katsomaan TV:tä poppareiden kanssa. Asuntoautossa on nukkumatilaa kaikille ystävillesi, sillä ison sängyn lisäksi makuuhuoneesta löytyy myös riippumatto nukkumista varten. Pehmeät tyynyt ja peitot varmistavat miellyttävän matkakokemuksen!

Barbie Pop-Up Camper asuntoauto: tuotetiedot

 • Ikä: 3-vuotiaasta alkaen.
 • Koko: 32 x 23 x 63 cm
 • Avattavassa asuntoautossa makuutila, diskohuone sohvineen sekä paljon upeita tarvikkeita.
 • Barbie nuket myydään erikseen.

 


 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun