Lelut & lelukaupat netissä
Brio Combi -nukenvaunut, Eri värejä
Brio

Brio Combi -nukenvaunut, Eri värejä

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Leiki kotia näillä BRIOn nukenvaunuilla! Vahvat nukenvaunut on tehty kestämään leikkejä niin ulkona, kuin sisälläkin. BRIO tunnetaan hyvin laadukkaista tuotteistaan. Näiden lelujen suunnittelussa on otettu erityisesti lapsen kehitys huomioon.

BRIO Nukenvaunu Combi Vaaleanpunainen

Nämä vankat nukenvaunut kestävät aikaa ja leikkejä. Kaiken kokoiset nuket mahtuvat hyvin näihin BRIOn nukenvaunuihin. Nukenvaunujen työntökahva on säädettävissä lapsen mukaan. Värinä näissä ihanissa nukenvaunuissa on vaaleanpunainen ja musta. Lapsen leikkiessä näillä BRIOn nukenvaunuilla, nämä saa säädettyä moneen eri asentoon. Näihin BRIOn nukenvaunuihin kuuluu myös irrotettava kantokassi. Nukenvaunujen koko on 43 x 59 x 79 cm. Kyseinen lelu ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Tuotteen kasaamiseen tarvitaan aikuisen apua. Näissä nukenvaunuissa on irrotettava, pehmustettu kantokoppa, kuten oikeissa yhdistelmävaunuissa. Näissä BRIOn nukenvaunuissa on myös taitettava kuomu, kokoontaitettava runko, sivutaskut ja tilava ostoskori. On sää mikä hyvänsä, nämä BRIOn nukenvaunut kestävät lapsen leikit.

Kun lapsi hoitaa nukkeaan ja kotia leikkiessä BRIOn nukenvaunut ovat hyvä valinta. Vankkojen pyörien ansiosta BRIOn nukenvaunuja on helppo työntää eteenpäin. Nuken saa myös istumaan nukenvaunuihin halutessaan eri asentoihin BRIOn nukenvaunuissa. BRIO on keskittynyt ympäristöystävällisyyteen suunnitellessaan tuotteitaan. BRIOn lelut on myös palkittu monta kertaa. Muotokieleltään lelut ovat pelkistettyjä. Moni varmasti muistaa BRIOn lelut myös omasta lapsuudestaan.

Siirry alkuun