Lelut & lelukaupat netissä
Geomag Kids Color 30 osaa 1 set
Geomag

Geomag Kids Color 30 osaa 1 set

Geomag Kids Color 30 osaa 1 set Geomag Color Glitter 30 osaa 1 set
19,90€
(0)
Geomag Color 30 osaisella rakennussarjalla luot mielikuvituksellisia rakennelmia värikkäistä tangoista ja teräskuulista. Vaihtoehtoja on lukemattomia ja voimakkaat magneetit pitävät rakennelman taatusti tukevana. Päästä vilkas mielikuvituksesi valloilleen! Geomag Color rakennussarjassa riittää tekemistä! Magneettisista tangoista ja teräskuulista.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  19,90€
 • Toimitus
  1-7 päivää
  4,95 - 17,9 €
  Ilmainen nouto Vantaan myymälästä
  21,95€
 • Toimitus
  2-3 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  26,50€
from €19.9 to €26.5 3
19.9 Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle
21.95 Hobby Hall hinta tuotteelle
26.5 Coolshop lelut hinta tuotteelle
Geomag Kids Color 30 osaa 1 set hinnan kehitys

Geomag Color 30 osaisella rakennussarjalla luot mielikuvituksellisia rakennelmia värikkäistä tangoista ja teräskuulista. Vaihtoehtoja on lukemattomia ja voimakkaat magneetit pitävät rakennelman taatusti tukevana. Päästä vilkas mielikuvituksesi valloilleen!

Geomag Color rakennussarjassa riittää tekemistä!

Magneettisista tangoista ja teräskuulista koostuvaa, taattua sveitsiläistä laatua olevaa Geomag Color 30 rakennussarjaa suositellaan lapsille viidestä ikävuodesta ylöspäin. Geomag on suunniteltu herättelemään pienessä rakentelijassa tämän luovuutta, uteliaisuutta ja mielikuvitusta. Se on valmistettu korkeita sveitsiläisiä laatuvaatimuksia noudattaen, missäpä muuallakaan kuin Sveitsissä. Geomag sisältää loputtomasti mahdollisuuksia koota erilaisia rakennelmia ja malleja, sillä 58 millimetrin magneettitankoja ja magneetittomia teräskuulia yhdistelemällä on helppo rakentaa oman suunnitelman mukainen rakennelma. Rakennelma pysyy tukevana rakennusalustojen avulla.Tästä pakkauksesta riittää monipuolista puuhailtavaa, sillä löydät aina uutta tekemistä ja rakennettavaa tämän kehittävän lelun parissa. Päästä siis sisäinen rakennusmestarisi valloilleen ja kokeile! Ikäsuositus: 5-10 v (Ei alle 3 vuotiaille)

Geomagin palkintoja voittaneet tuotteet on suunniteltu mielikuvitusta ja luovuutta tukeviksi magneettisiksi rakennelmiksi, joista voit rakentaa arkkitehtoonisen sillan, tai vaikkapa koristeellisia tähtimuodostelmia. Vuodesta toiseen Geomag esittelee viihdyttäviä, ilahduttavia ja sopivan haastavia leluja kaikille lapsille, joiden mielikuvituksessa siintelevät fysiikan rajoja koettelevat, painovoimaa uhmaavat rakennelmat. Miksipä et rakentaisi vaikka uusia maailmoja etsivää avaruusalusta galaksien väliseen matkailuun, tai korkeuksia tavoittelevaa pilvenpiirtäjää. Sinä päätät!


 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun