Lego Super Heroes 76009 Superman Black Zeron pako
Lego

Lego Super Heroes 76009 Superman Black Zeron pako

39,90€
00.0
(0)
Rakenna jännittävä LEGO Black Zero -alus, jonne Kenraali Zod on teljennyt Lois Lanen. Päästäkseen vapaaksi Lois Lane tarvitsee Teräsmiehen apua, eikä taistelulta voi tälläkään kertaa välttyä. Pakkaus kuuluu Lego Super Heroes sarjaan. Teräsmiehen ja Lois Lanen pako Kenraali Zodin alukselta Kenraali Zod on kaapannut Lois.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  6,9 €
  39,90€
from €39.9 to €39.9
Lego Super Heroes 76009 Superman Black Zeron pako hinnan kehitys

Rakenna jännittävä LEGO Black Zero -alus, jonne Kenraali Zod on teljennyt Lois Lanen. Päästäkseen vapaaksi Lois Lane tarvitsee Teräsmiehen apua, eikä taistelulta voi tälläkään kertaa välttyä. Pakkaus kuuluu Lego Super Heroes sarjaan.

Teräsmiehen ja Lois Lanen pako Kenraali Zodin alukselta

Kenraali Zod on kaapannut Lois Lanen ja hänet täytyy vapauttaa mahdollisimman pian, aikaa ei ole hetkeäkään hukattavissa! Hänet voi pelastaa vain supervoimakas ja supernopea henkilö eli Teräsmies. Hän kiitää Krypton-planeetalle ja etsii Lois Lanen röntgenkatseensa, superhajuaistinsa ja superkuulonsa avulla. Löydettyään Lois Lanen Teräsmies avaa aluksen oven ja auttaa Lois Lanen vapauteen. Kenraali Zod ei ole tilanteeseen vähääkään tyytyväinen ja alkaa tähdätä ohjuksillaan pakenijoita. Vaaroja uhmaten Teräsmies jatkaa taistelua, johon myös Lois Lane ottaa osaa. Vain täpärästi vältellen Teräsmies ja Lois pääsevät pahan kynsistä ja pelastautuvat. Kenraali Zod jää kauaksi taakse tulittamaan sankareita. Jälleen kerran Teräsmies näytti vahvuutensa, hän on voittamaton!

Kenraali Zodin alus on vaarallinen, se syöksee ammuksia tunkeilijoita kohtaan, mutta Teräsmies ei pienestä säikähdä. Vain hän voi vapauttaa Lois Lanen ja tälläkin kertaa hän selviytyy taisteluista voittajana! Superman Black Zeron pako -pakettiin kuuluu Kenraali Zodin alus ja vankikoppi sekä kolme minifiguuria: Kenraali Zod, Teräsmies ja Lois Lane. Super Heroes (76009) Superman Black Zeron pako -paketissa on 168 osaa. Ikäsuositus 6-12 -vuotiaille.


 • Tuotemerkki: Lego
 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun