Lelut & lelukaupat netissä
Lundby-sähkötarvikkeet
Lundby

Lundby-sähkötarvikkeet

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Lundby yritys on perustettu vuonna 1945, kun Axel ja Grete Thomsen muuttivat Tanskasta takaisin Ruotsiin. He asettuivat asumaan pieneen kylään Göteborgin pohjoispuolelle nimeltä Lundby. Siellä Grete alkoi suunnittelemaan ja rakentamaan nukkekoteja ja niihin sopivia asusteita hänen siskon tytölleen.

Lundby nukkekotiin jatkojohdot

Lundby nukkekoti on jokaisen pienen lapsen unelmien täyttymys. Tänä päivänä nämä perinteisen tyyliset nukkekodit ovat siirtyneet askeleen modernimpaan suuntaan ja niihin saa myös asennettua sähköt. Tämä mahdollisuus luo täysin uuden ulottuvuuden leikkeihin sillä talossa toimivat valot sekä useat sähköllä toimivat huonekalut. Saadaksesi toimivat sähköt sinun Lundby nukkekotiin tulee sinulla olla siihen sopivat jatkojohdot sekä adapteri. Nämä mahdollistavat turvallisen sähköjen käytön leikeissä. Muistathan kuitenkin, että turvallisuus syistä nämä sähkötuotteet eivät sovellu alle 4-vuotiaiden lasten käyttöön. Lundby jatkojohto pakkauksessa mukana tulee kolme jatkojohtoa, viisi kaksinkertaista hehkulamppujohtoa sekä adapteri. Näitä tulee käyttää vain yhdessä Lundby virtalähteen kanssa ja ainoastaan yhdistettynä Lundby nukkekoteihin. Nämä jatkojohdot sekä Lundby nukkekodit, huonekalut ja lisätarvikkeet myydään kaikki erikseen.

Lundby nukkekodit omaavat pitkän historian ja ne kestävät hyvin aikaa. Ne tunnetusti siirtyvät lähes poikkeuksetta aina sukupolvelta toiselle, poistumatta koskaan muodista tai lasten leikeistä. Lundby nukkekodit pysyvät hyvin myös ajan hermolla ja päivittyvät aina kuin mahdollista. Nyt sinäkin voit päivittää Lundby nukkekotisi tähän päivään ostamalla siihen sopivat jatkojohdot ja adapterin. Tämä tuo sinun nukkekotisi tälle vuosikymmenelle sillä se mahdollistaa sähköt nukkekotiin ja näin se on taas ajankohtainen tämän päivän lasten leikeissä. Sähköt nukkekodissa mahdollistavat uudenlaisia leikkimahdollisuuksia, sillä se mahdollistaa niin valojen käytön, kuin sähköisten huonekalujen kuten keittiötason ja takan toiminnan nukkekodissa.

Lundby jatkojohtojen tuotetietoja:

  • Pakkaus sisältää: kolme jatkojohtoa, adapterin sekä viisi kaksinkertaista hehkulamppujohtoa
  • Suositellaan ainostaan yli 4-vuotiaiden käyttöön
Siirry alkuun