Muumi Kitara
Muumi

Muumi Kitara

11,90€
(0)
Muumi Kitara Leikkikitara on jokaisen pienen muusikon toivelahja. Muumi kitara auttaa pientä musisoijaa tutustumaan soittimen saloihin ja samalla se kehittää lapsen luovuutta. Tässä on soitin, jota jokainen muumifani osaa varmasti arvostaa. Sävelet haltuun Muumikitaralla Tove Janssonin luomat ihastuttavat Muumit ovat olleet kautta aikojen niin lasten kuin aikuistenkin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  11,90€
from €11.9 to €11.9 1
Muumi Kitara hinnan kehitys

Muumi Kitara

Leikkikitara on jokaisen pienen muusikon toivelahja. Muumi kitara auttaa pientä musisoijaa tutustumaan soittimen saloihin ja samalla se kehittää lapsen luovuutta. Tässä on soitin, jota jokainen muumifani osaa varmasti arvostaa.

Sävelet haltuun Muumikitaralla

Tove Janssonin luomat ihastuttavat Muumit ovat olleet kautta aikojen niin lasten kuin aikuistenkin suosiossa, ja tulevat varmasti myös tulevaisuudessa olemaan. Vannoutuneita Muumifaneja löytyy paljon ihan pikkumuusikoistakin. Tämä kitara on kuin tehty pienten musisoivien muumifanien soittimeksi. Eikä kitaraa tarvitse lähteä soitinkaupasta metsästämään. Soittimet lapsille löytyvät nykyisin helposti myös lelukaupasta. Voit hankkia pienelle musisoijalle kitaran, jonka muumiaiheinen kuviointi houkuttelee lapsen tarttumaan tähän ihastuttavaan soittimeen. Muumikitaran avulla voi aivan pienikin lapsi tutustua niin musiikin kuin kitarankin saloihin. Pieni muumifani varmasti haluaa soittaa kitaralla muumielokuvista kuulemiaan suosikkikappaleitaan ja ilahduttaa näillä yleisöään. Kitara on juuri sopivan pieni, jotta pienimmänkin soittajan on sillä helppo alkaa musisoimaan.

Muumi kitarassa oleva muumiaiheinen kuviointi suorastaan virittää pienen soittajan Muumimaailman mukaansatempaavaan tunnelmaan. Kitaran Muumipeikon kanssa soivat Muumeista tutut säveletkin kuin vettä vaan. Muumi kitara on oiva lahja, kun haluat ilahduttaa esiintymisestä pitävää lasta. Muumi kitaran siivittämänä lapsen luovuus pääsee huippuunsa ja esiintyminen ja soittaminen kannustaa lasta myös tulevaisuudessa toteuttamaan luovuuttaan. Ja ainahan soittaminen on palkitsevampaa, kun soitin on soittajalleen mieluinen.


 • Tuotemerkki: Muumi
 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun