Geomag, Mechanics, 86 osaa
Geomag

Geomag, Mechanics, 86 osaa

30,00€
25% alennusta 40,00€
00.0
(0)
> Katso joulun toimitusajat eri kaupoissa
Geomagin Mechanics-setti saa lapsen innostumaan tutkimisesta. Tekemällä oppii parhaiten ja sen tämä setti mahdollistaa. Erilaisten osien avulla jokainen pieni tiedemies tai -nainen pääsee tekemään omia päätelmiään. Tutkimista ja oppimista Geomag Mechanics saa lapsen kiinnostumaan tieteestä ja uuden oppimisesta. Se on lisäpaketti.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-7 päivää
  Toimituskulut
  5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  Tilaa netistä ja nouda heti liikkeestä
  30,00€
  40,00€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  36,90€
from €30 to €36.9
Geomag, Mechanics, 86 osaa hinnan kehitys

Geomagin Mechanics-setti saa lapsen innostumaan tutkimisesta. Tekemällä oppii parhaiten ja sen tämä setti mahdollistaa. Erilaisten osien avulla jokainen pieni tiedemies tai -nainen pääsee tekemään omia päätelmiään.

Tutkimista ja oppimista

Geomag Mechanics saa lapsen kiinnostumaan tieteestä ja uuden oppimisesta. Se on lisäpaketti Geomagin perussettiin. Mechanics-setin avulla lapsi voi tutkia mekaanista ja magneettista voimaa. Pieni tiedemies voi itse oppia ja tehdä omia tutkimuksiaan. Mahdollisuuksia mitä erikoisempiin keksintöihin on rajattomasti. Lapsi voi siis päästää mielikuvituksensa lentoon ja tehdä kokeita kaikilla setin osilla. Yhdistämällä mekaanisia osia magneettien avulla palikoista saa rakennettua vaikka mitä. Kokeile, miten palikoiden energia muuttuu, kun niitä yhdistää vaakatasossa verrattuna pystytasoon asentamiseen. Geomag Mechanics sopii loistavasti myös leikkeihin aikuisten kanssa. Lapsi ja aikuinen voivat yhdessä pohtia mekaniikkaa ja magneetin voimaa. Magneetteja voi myös vertailla, sillä toiset niistä ovat voimakkaampia kuin toiset. Pistä siis tiedemiehen takki päälle ja tee omia tutkimuksiasi.

Geomag Mechanics -setti sisältään kaiken kaikkiaan 86 erilaista osaa. Erilaisia palikoita voi yhdistellä magneettien avulla. Setti siis auttaa jokaista lasta hahmottamaan sen, kuinka suuri voima magneetilla on. Myös mekaniikka tulee tutuksi, kun lapsi pääsee tutkimaan liikeilmiöitä ja vuorovaikutuksia. Koska mekaniikkaan kuuluu vahvasti testaaminen, myös Geomag Mechanics -setillä pääsee tekemään runsaasti erilaisia testejä. Setti sopii parhaiten kaikille yli 5-vuotiaille lapsille. Sitä pienemmille settiä ei suositella pienten irtonaisten osien vuoksi. Hieman vanhemmat lapset osaavat myös innostua oppimisesta jo paremmin ja voivat tehdä yhdessä ihan oikeita kokeita vaikkapa vanhempiensa tai toisten lasten kanssa.

Setti innostaa oppimaan uutta

 • Setti sisältää 86 osaa
 • Sopii yli 5-vuotiaille
 • Pakkauksen koko: 21 x 5 x 32 cm

 • Tuotemerkki: Geomag
 • Verkkokauppa: BR lelut
 • Toimitusaika: 3-7 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa Tilaa netistä ja nouda heti liikkeestä
 • Maksutavat: Luottokortit
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun