Lelut & lelukaupat netissä
Mikroskooppisetti, 28 osaa, Summertime

Mikroskooppisetti, 28 osaa, Summertime

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Mikroskooppisetti on mitä parhain lahja jokaiselle pienelle uteliaalle ja kunnianhimoiselle tiedemiehelle. Se sisältää kaiken, mitä maailman ihmeitä tutkiva tieteilijä tarvitsee tarkkoihin tutkimustöihinsä kotona sijaitsevassa laboratoriossaan.

Tutkijan työ alkaa tästä paketista

Tämä upea tiedelelu onkin itse asiassa hyvin monta lelua. Pakkaus pitää sisällään varsinaisen mikroskoopin lisäksi lukuisia muita osia. Pakkaus on täydellinen setti pienelle tutkijalle, tulevalle tiedemiehelle tai -naiselle, joka haluaa syventyä maailman salaisuuksiin ja ihmeisiin. Kaikkiaan paketissa on 28 erilaista osaa. Mikroskooppia täydentävät useat pienet näytepurkit, joihin voidaan kerätä näytteitä tulevia tutkimuksia varten. Ne näyttävät aivan aidoilta oikeasta laboratoriosta hankituilta astioilta, joita voi tietysti käyttää yhä uudelleen ja pestä leikkien jälkeen. Mukana tulee myös useita pinsettejä ja muita tärkeitä instrumentteja pikkutarkkaa työskentelyä varten. Tämän paketin ansiosta lapsi pääse kokemaan huikeita elämyksiä ja leikkejä. Valkoinen takki päälle ja täydelliset laboratorio-olosuhteet ovat valmiina!

Tämä mikroskooppisetti sisältää yhteensä 28 osaa ja se sopii kaikille yli 6-vuotiaille. Pakkauksen mitat ovat 22 x 8 x 13 cm. Tuote vaatii kaksi kappaletta AA-paristoja. Mikroskooppisetti sopii erinomaisesti niin tytöille kuin pojille, ja vähän vanhemmillekin lapsille. Se tarjoaa taatusti hauskoja hetkiä ja hienoja elämyksiä koko perheelle. Lelu ei myöskään ole lyhyen hetken trendituote, vaan kestää taatusti aikaa.

Siirry alkuun