Lelut & lelukaupat netissä
Lego Creator 10248 Ferrari F40
Lego

Lego Creator 10248 Ferrari F40

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Tässä upean ja kuuluisan urheiluauton LEGO® Creator Expert -pienoismallissa on autolle ominainen takaspoileri, aerodynaamiset ja virvaviivaiset linjat, ja upea kirkkaanpunainen kori. Sopii kaikille Ferrari faneille.

Ikoninen Ferrari-auto nyt legoina

EI ole Ferraria voittanutta urheilullisten autojen rintamalla. Pieni Ferrari-fani voi rakentaa hänen oman pienoismaillinsa LEGO Creator Expert Ferrari F40 Rakennussarjalla. Avaa ovi ja huomaa täysin autenttisuus, pienintä yksityiskohtaa myöden. Esimerkkeinä voidaan sanoa mm. ovien käsirivat, avautuvat ovet jolla voit kurkistaa auton sisälle huomataksesi Ferrari logoa myöden olevan ratin, ja kaksi kirkkaanpunaista istuinta. Avaa auton etuosa ja näe yksityiskohtainen turboahdettu V8 moottori. Ferrari F40 on mitaltaan 8 cm korkea, 27 cm pitkä ja 14cm leveä yksityiskohtainen pienoismalli. Jokaisen Ferrari-fanin unelma auto.

1980-luvulla julkaistu Ferrari F40 on saanut melkoisen maineen Ferrari-fanien joukossa. Lego- ja Ferrari-fanit voivat rakentaa oman F40 auton omassa kotonaan tällä pienoismallilla, jossa on ikoninen taka-spoileri, punainen kilpailu väritys, esiin nousevat etuvalot ja monia muita yksityiskohtaisia elementtejä. Tämä 1158 palan pienoismalli on kopio autosta,joka varma hitti vaativienkin LEGO-keräilijöiden ja pinkovien Ferrari-fanien joukossa. Tuotetta suositellaan yli 14 vuotiaille.

Lego Creator 10248 Ferrari F40 | LEGO Creator | Lego

Lego Creator 10248 Ferrari F40 - Yli 14 vuotiaille

  • Rakenna yksi maailman parhaista urheiluautoista ja vie se radalle.
  • 1158 Lego palaa - Yli 14 vuotiaille tytöille ja pojille
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun