Scalextric C7042 Digital Power Base - 6 Cars
Scalextric

Scalextric C7042 Digital Power Base - 6 Cars

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Scalextric - Digitaalinen virtalähde - Voit asettaa jopa 6 digitaalista autoa radalle yhtä aikaa. Saat aikaan mahtavat kisat. Laitteessa on monipuolisia ominaisuuksia mutta on todella helppo käyttöliittymä.

1. 2. 3.....Kuka on nopein?

Virtalähteen avulla saa 1-6 digitaalista autoa radalle. Virtalähdettä voi käyttää myös analogisessa tilassa yhdellä tai kahdella autolla. Autojen jännitettä voi muokata parhaimman tehon saamiseksi autoille. Voit muokata auton voimaa yksitäisissä autoissa, jotta kisat olisivat mahdollisimman reiluja. Powerbasessa on erilaisia moodeja kuten Grand Prix, Solo Rally, kestävyysajo ja takaa-ajo. Muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi maksimitehon säätömahdollisuus, joka antaa tasoitusta kisoissa. Analogisia ohjaimia voi myös kalibroida mieleisekseen. Autossa oleva ID-tunnus voidaan vaihtaa yhdellä napin painalluksella. Tämän yksikön käyttäminen on tehty helpoksi, siinä on kaksi erilaista käyttötilaa, aloittelija ja ammattilainen. Auto voidaan laittaa ajamaan itsestään niin sanotulla ghost(Pacer) -moodilla. Tämä yksikkö voidaan myös kytkeä tietokoneeseen lisätoimintoja varten.

Power Basen avulla voit ajaa yhtä aikaa 6:lla autolla digitaalisella radallasi. Voit ohjelmoida Power Basen ajamaan automaattisella ohjauksella 1-6 autoa, joita vastaan voit itse kilpailla. Laitteessa on eri vaikeusasteita ja pieniä pelejä. Sopii myös käytettäväksi analogisilla radoilla. Hauskaa ajanvietettä koko perheelle. Nyt kaikki kisailemaan kuka on nopein, kokeile esimerkiksi ovatko vanhemmat vai lapset perheen vauhtihirmuja. Koskaan ei ole autoradalla leikkiminen ollut näin kivaa.

Scalextric C7042 Digital Power Base - 6 Cars | Scalextric Digitaaliset osat | Scalextric radat, autot ja tarvikkeet

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun