Lelut & lelukaupat netissä
Lego Friends 41095 Emman Talo
Lego

Lego Friends 41095 Emman Talo

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Legon Friends-sarjan Emman talo (41095) on upea leikkitalo. Sen kokoaminen on jännittävää ja se tuo sopivasti haastetta pienelle leikkijälle. Valmis talo tarjoaa puolestaan hauskoja leikkejä pitkäksi aikaa.

Legon Friends-sarja täydentyy upealla talolla

Legon Friends-sarja pitää sisällään toinen toistaan hienompia settejä. Emman talo on sarjan yksi osa, ja se on jokaisen Friends-fanin suosikkipaketti. Emma asuu suloisessa pienessä talossa, joka on täynnä ihania yksityiskohtia. Etupihalla kukkivat kauniit kukat, postilaatikossa odottaa kasa kirjeitä, ikkunan alla kasvavat porkkanat ja muut vihannekset. Kaksikerroksisessa talossa on hieno parveke ja näyttävät isot ikkunat, joista näkee sisään viehättävään asuntoon. Tässä talossa kelpaa asua ja vierailla. Tietysti Emman ystävät käyvätkin tuon tuosta visiitillä, jolloin talosta muodostuu parhaiden ystävysten paras leikkipaikka vailla vertaansa. Ja jos Emman ystäviä väsyttää illalla kotiinlähdön aikaan, he jäävät Emman luo yöksi, tai Emma hurauttaa heidät kotiin uudella avoautollaan.

Tämä Legon Friends-sarja sisältää yhteensä 706 lego-osaa. Siitä riittää siis rakennettavaa pitkäksi aikaa jokaiselle pienelle leikkijälle. Ja kuten yleensäkin, tietysti legoilla leikkiessä ei tarvitse noudattaa sääntöjä ja ohjeita orjallisesti vaan leikin tiimellyksessä saattaa syntyä parempia ideoita siitä, miten talo kannattaa rakentaa. Emman talo on jokaisen legojen ystävän suosikki. Ikäsuositus tälle tuotteelle on 6 – 12 vuotta.

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun