Lelut & lelukaupat netissä
Stiga, Snowracer, Curve SX Color Pro, Green
Stiga

Stiga, Snowracer, Curve SX Color Pro, Green

Stiga, Snowracer, Curve SX Color Pro, Green Stiga Snowracer SX Pro Black
127,70€
(0)
Tämän kelkan avulla ei koeta vain vauhdin hurmaa pulkkamäessä, vaan sillä saa mukavasti myös väriä laskuihin. Onko suosikkivärisi kauniin sininen, iloisen violetti tai vaikkapa pirteän vihreä? Klassinen Stiga parhaisiin laskuihin Stiga - Snowracer Color Pro Rattikelkka tuo oman mielekkään lisänsä talven ulkoleikkeihin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  127,70€
from €127.7 to €127.7 1
127.7 Adlibris hinta tuotteelle
Stiga, Snowracer, Curve SX Color Pro, Green hinnan kehitys

Tämän kelkan avulla ei koeta vain vauhdin hurmaa pulkkamäessä, vaan sillä saa mukavasti myös väriä laskuihin. Onko suosikkivärisi kauniin sininen, iloisen violetti tai vaikkapa pirteän vihreä?

Klassinen Stiga parhaisiin laskuihin

Stiga - Snowracer Color Pro Rattikelkka tuo oman mielekkään lisänsä talven ulkoleikkeihin. Tämä klassinen rattikelkka ei ole vain mukava kaveri pulkkamäkeen, vaan sitä on saatavana myös uusissa ja mukavan erilaisissa väreissä. Tällä kelkalla voi tehdä vaikkapa erilaisia temppuja mäessä, sillä hyvin kääntyvät Twin-tip-sukset mahdollistavat laskun vaikka takaperin. Ratin pitävässä kumimaisessa pinnassa pysyvät pienetkin kädet kiinni mukavasti ja turvallisesti. Kestävä metallirunko mahdollistaa monet mukavat laskut yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Tehokkaan jalkajarrun avulla kelkan saa pysähtymään haluamaansa kohtaan. Tämä tekee laskut turvallisiksi.

Kätevän kelautuvan vetonarun avulla kelkan voi vetää mukavasti mäen päälle seuraavaa hauskaa ja vauhdikasta laskua varten. Mäenlaskun ajaksi naru menee kelan sisään, eikä jää roikkumaan kelkan sivulle vaikeuttamaan laskua. Jännittävää on myös testata tuleeko laskusta pitempi yksin vai ystävän kanssa samalla kelkalla laskien. Takaheijastin parantaa näkyvyyttä pimeällä laskettaessa. Etusuksen pysäytin auttaa kelkan hallinnassa ja parantaa turvallisuutta mäessä.

Snowracer Curve SX Color Pro on Stigan ainoa kelkka, jossa on perinteisen ratin sijaan ohjaustanko, jonka avulla otat helposti rinteen haltuun. Tyylikkäästi muotoiltu runko on vahvistettu ja kestää kovaakin menoa. Kelkassa on Curve-sukset, joiden ansiosta voit laskea sekä etu- että takaperin. Snowracer Curvessa on myös tyylikäs istuin, voimakkaat jarrut sekä automaattisesti kelautuva vetonaru.

Turvallisuus on tärkeää mäenlaskussa

 • Mäkeä laskettaessa suositellaan käytettäväksi kypärää.
 • Aikuisten tulee valvoa lasten mäenlaskua.

 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun