Lelut & lelukaupat netissä
Micki Minikeittiö Bistro, Valkoinen (102144)
Micki

Micki Minikeittiö Bistro, Valkoinen (102144)

Bistro liesi, Micki
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(4)
 

Micki Minikeittiö Bistro, Valkoinen (102144)

Olitpa sitten hulluna kotitekoiseen pizzaan tai mehevään suklaakakkuun, nyt jokaisen jauhopeukalon on aika kaivaa kokinhattu ja essu esille! Tämä upean ja aidon näköinen leikkikeittiö vie sinut herkkuruokien maailmaan.

Nyt voit luoda omassa kotikeittiössä unelmiesi herkkuja ja kutsua kaikki kaverisi syömään, eikä tässä keittiössä kokatessa voi epäonnistua. Oletko aina halunnut leipoa kymmenkerroksisen kermakakun tai rakentaa maailman suurimman hampurilaisen. Suosittu Micki -minikeittiö (102144) on väriltään tyylikkään valkoinen ja houkuttelee kaikki kotikokit hellan äärelle. Voit sijoittaa keittiön omaan huoneeseen tai oikean keittiön nurkkaan, jossa pikkukokit voivat puuhastella rauhassa. Hellassa on kolme keittolevyä sekä uuni upeiden leipomusten luomista varten. Keittiöön kuuluu myös pesuallas hanoineen, sillä täytyyhän kokkaamisen jälkeen myös siivota. Kuka pääsee tänään tiskaamaan astiat? Älä myöskään unohda kääntää hellaa pois päältä ruoanlaiton jälkeen! Voit säilöä kattilat, pannut ja lautaset pesualtaan alla olevassa kaapissa. Micki-minikeittiössä vain mielikuvitus on rajana, ja voit leipoa kakkua ja keksejä vaikka joka päivä! Syötäisiinkö tänään makaronilaatikkoa vai lämpimiä voileipiä? Leivo yksin tai yhdessä kaverisi kanssa, ja loihdi upeita herkkuja salaisilla resepteillä.

Leikkikeittiö sopii kaikenikäisille innokkaille pikkukokeille, jotka haluavat päästä toteuttamaan lempiruokiaan omassa keittiössä. Taikinaa vaivatessa jauhot pöllyävät ja sokerikuorrutetta on myös kokin suupielissä. Sekoita, maista, keitä vähän enemmän ja lisää ripaus suolaa. Leivo muhkeimmat muffinssit ja paista suussasulavimmat letut. Kuorruta luomuksesi kermavaahdolla tai suklaakastikkeella. Koko perhe odottaa malttamattomana, että pääsee maistelemaan tämän keittiön aikaansaannoksia. Maailman upeimmat ateriat saa aikaan taikareseptien avulla. Muista olla kertomatta salaisista taika-ainesosista ja resepteistäsi muille, sillä vain mestarikokin itse kuuluu tietää se. Ota kauha ja kattila käteen ja ala toimeen saman tien! Tässä keittiössä hääriminen vaatii vain ripauksen mielikuvitusta ja taikaa, ja kohta herkullinen soppa on valmis.

Mickin klassisessa Bistro-minikeittiössä on liesi ja tiskipöytä, väri valkoinen. Keittolevyjen ja uunin säätimet naksahtavat väännettäessä kuin oikeat. Liesi on puuta. Tiskiallas on muovia ja allas on irrotettavissa kalusteesta. Avattavat luukut.

Koko: pit. 62 x lev. 30 x kork. 51 cm
Väri: Valkoinen

2.8 4 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun