Lelut & lelukaupat netissä
LEGO Star Wars 75093 Death Star ja viimeinen taistelu
Lego

LEGO Star Wars 75093 Death Star ja viimeinen taistelu

199,90€
(0)
Miltä tuntuisi elää uudestaan ratkaiseva lopputaistelu huippusuositusta Star Wars Episodi VI: Jedin paluu -elokuvasta? Nyt se on mahdollista! Upeat yksityiskohdat sekä aidon näköiset hahmot kutsuvat leikkimään. Ja mikä parasta: tällä kertaa saat itse valita, oletko pimeän vai valon puolella! Eeppinen lopputaistelu Kuolemantähdellä Nyt voit elää uudestaan Star Wars Episodi VI: Jedin paluu -elokuvasta.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,9 €
  199,90€
from €199.9 to €199.9 1
199.9 Lelut24 hinta tuotteelle
LEGO Star Wars 75093 Death Star ja viimeinen taistelu hinnan kehitys

Miltä tuntuisi elää uudestaan ratkaiseva lopputaistelu huippusuositusta Star Wars Episodi VI: Jedin paluu -elokuvasta? Nyt se on mahdollista! Upeat yksityiskohdat sekä aidon näköiset hahmot kutsuvat leikkimään. Ja mikä parasta: tällä kertaa saat itse valita, oletko pimeän vai valon puolella!

Eeppinen lopputaistelu Kuolemantähdellä

Nyt voit elää uudestaan Star Wars Episodi VI: Jedin paluu -elokuvasta tutun huikean lopputaistelun. Miten käy, kun Luke Skywalker, hänen isänsä Darth Vader sekä ilkeä sithlordi keisari Palpatine kohtaavat Kuolemantähdellä? Elokuvassa oli oma ratkaisunsa, mutta nyt saat elää sen uudelleen itse. Tämä LEGO® Star Wars -sarjan Kuolemantähti sisältää upeita yksityiskohtia, esimerkiksi avautuvat sivuosat, avattavat ovet, voimahyppytoiminto, kokoon taittuvat portaat ja komentosilta, reaktorikuilu ja irrotettava valtaistuinosio, jossa pyörivä valtaistuin, ja piilotettu valomiekan ponnahdustoiminto. Nämä yksityiskohdat tuovat leikkeihin lisää dynamiikkaa ja toimintaa. Mikä loppujen lopuksi tulee olemaan rohkean jediritari Luken kohtalo? Miten käy hänen isänsä Darth Vaderin, kuunteleeko hän mestarinsa Palpatinen neuvoja vai toimiiko sydämensä mukaan? Nyt sinä saat päättää, mihin suuntaan tapahtumat menevät!

Tämä upea pakkaus on jokaisen oikean Star Wars-fanin unelma! Sopii niin lasten leikkeihin kuin kovan elokuvafanin kokoelmiinkin. Pakkauksessa on erilaisia elokuvista tuttuja aseita sekä viisi eri hahmoa: Luke Skywalker, Darth Vader, keisari Palpatine sekä 2 kuninkaallista vartijaa. Voit elää elokuvan loppuhetket uudelleen tai keksiä omasi. Voita kuninkaalliset vartijat ja yllätä pimeyden lordit voimahypyllä. Käytä Voimaa tuhotaksesi portaat ja sillan. Mutta mikä tärkeintä, muista varoa Palpatinen voimasalamointia! Paljon upeita yksityiskohtia ja mahdollisuuksia yhdistää muiden LEGO® Star Wars -tuotteiden kanssa, jolloin jopa eri elokuvia yhdistelevät uudet tarinat ovat mahdollisia. Olkoon Voima kanssasi!

Teknisiä tietoja tuotteesta

 • Tuotteen mitat: 48 x 28,20 x 7,40 cm.
 • Ikäsuositus 8-14. Sisältää pieniä osia.
 • Tuotteen paino: 1,2 kg.

 • Verkkokauppa: Lelut24
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,9 €
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun