Lelut & lelukaupat netissä
Disney Princess Frozen, Pop up -teltta, Disney Frozen
Disney Princess

Disney Princess Frozen, Pop up -teltta, Disney Frozen

27,00€
Disney Princess Frozen, Pop up -teltta on hauska leikkiteltta, joka nousee sekunneissa pystyyn ja on otettavissa näppärästi mukaan, minne ikinä sen sitten haluatkin mukanasi viedä. Ihastuttava leikkiteltta pienille Frozen faneille Disney Princess Frozen, Pop up -teltta on kuvitettu Disney Frozen - huurteinen seikkailu elokuvasta tutuilla Elsa, Anna ja lumiukko Olof hahmoilla ja tämä suloinen teltta.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  7-21 päivää
  7 - 10 €
  27,00€
from €27 to €27 1
27 Eurotoys hinta tuotteelle

Disney Princess Frozen, Pop up -teltta on hauska leikkiteltta, joka nousee sekunneissa pystyyn ja on otettavissa näppärästi mukaan, minne ikinä sen sitten haluatkin mukanasi viedä.

Ihastuttava leikkiteltta pienille Frozen faneille

Disney Princess Frozen, Pop up -teltta on kuvitettu Disney Frozen - huurteinen seikkailu elokuvasta tutuilla Elsa, Anna ja lumiukko Olof hahmoilla ja tämä suloinen teltta takuulla hurmaa pienet Frozen fanit ensinäkemältä. Pop up -teltta on erittäin nopeasti pystytettävissä, sillä sen pystytys vie vain 3 sekuntia ja mielikuvituksen täyteiset leikit voivat saman tien alkaa. Teltta on kevyt ja se on valmistettu vettähylkivästä polyesterikankaasta ja sen pohja on tehty kestävästä muovista, joka ei kuitenkaan kerää alleen kosteutta. Leikkiteltan ovessa ei ole vetoketjua vaan se on suljettavissa Velcro tarranauhalla. Ovi on myös rullattavissa täysin auki, ja halutessaan sen saa pysymään leikkiessä auki kiinnitysnauhansa avulla. Teltan suunnittelussa on otettu huomioon, että pienikin lapsi pääsee tarvittaessa teltasta ulos vaivatta, mutta samanaikaisesti pitäen mielessä sen, että lapsi saa helposti halutessaan leikkinsä piiloon suljettuun telttaan muiden silmiltä.

Disney Frozen Princess, Pop up -teltta toimii hyvin lastenhuoneessa pienen Frozen fanin satumaisten leikkien keskipisteenä. Teltta soveltuu käytettäväksi yhtä lailla sisällä ja ulkona, ja se on helppo ottaa myös matkalle mukaan omassa kuljetuspussissaan, joten se voi toimia myös esimerkiksi kevyenä aurinkosuojana kuumana kesäpäivänä rannalla, puistossa tai metsäretkelläkin. Teltan katossa on tuuletusaukko, joka varmistaa, että teltan ilmanvaihto toimii tilanteessa kuin tilanteessa hyvin. Sateen yllättäessä teltta ja leikit on hyvä kuitenkin siirtää aina sisätiloihin. Teltan erittäin käytännöllisten materiaalien ansiosta sade lähinnä onkin ainut rajoite tämän leikkiteltan käytölle. Teltan hyviin puoliin lukeutuu myös se, että teltta on juuri sopivan suuruinen pienen lapsen leikkeihin, eikä se vie kuitenkaan liikaa tilaa lastenhuoneesta.

Disney Princess Frozen, Pop up -teltta

 • Koko: 90 x 75 x 75 cm.
 • Ikäsuositus: +2 vuotta.

 • Verkkokauppa: Eurotoys
 • Toimitusaika: 7-21 päivää
 • Toimituskulut: 7 - 10 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Kotiinkuljetus
Siirry alkuun