Lelut & lelukaupat netissä
Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny
Happy Friend

Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny

27,90€

(0)
Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny Monet lapset nauttivat erilaisista pukeutumisleikeistä ja kampauksien kokeilusta. Nyt erilaisten kampausten suunnitteluun ja toteutukseen löytyy aivan täydellinen tuote, jolla erilaisia hiustyylejä voi harjoitella mielin määrin! Tee täydellinen kampaus Fannylle! Moni lapsi ihailee kampaajia ja haaveilee tulevansa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  27,90€
  Vaaleat hiukset
 • Toimitus
  1-2 päivää
  0 €
  Aina ilmainen toimitus
  27,90€
  Tummat hiukset
 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  31,40€
 • Toimitus
  2-6 päivää
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 16,90 € tilauksissa
  31,40€
 • Toimitus
  3-7 päivää
  5,2 - 9,8 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  54,90€
from €27.9 to €54.9 5
27.9 Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle
27.9 Shopping4net leikkikalut hinta tuotteelle
31.4 Adlibris hinta tuotteelle
31.4 Adlibris hinta tuotteelle
54.9 Ellos lelut hinta tuotteelle
Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny hinnan kehitys

Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny

Monet lapset nauttivat erilaisista pukeutumisleikeistä ja kampauksien kokeilusta. Nyt erilaisten kampausten suunnitteluun ja toteutukseen löytyy aivan täydellinen tuote, jolla erilaisia hiustyylejä voi harjoitella mielin määrin!

Tee täydellinen kampaus Fannylle!

Moni lapsi ihailee kampaajia ja haaveilee tulevansa kampaajaksi isona. Monesti hiusmalleiksi kokeiluihin päätyvät niin äidit, mummot kuin ystävätkin. Nyt on kuitenkin löytynyt täydellinen tuote, jolle erilaisia, upeita kampauksia on mahdollista harjoitella koska tahansa. Fanny kampausmallin pää on täydellinen lahja kenelle tahansa yli 4-vuotiaalle lapselle, joka nauttii hiusten laittamisesta. Fannylla on upeat ja kiiltävät pitkät vaaleat hiukset, joihin onnistuvat kaikenlaiset hiustyylit. Erilaisia ihania kampauksia on mahdollista luoda yhä uudelleen ja uudelleen! Fannyn mukana tulee paljon erilaisia hiustarvikkeita ja koristeita, joilla look muuttuu entistäkin näyttävämmäksi. Tutustu myös muihin saman sarjan kampauspää tuotteisiin, jotka ilahduttavat monen ikäisiä lapsia. Lelukaupat.fi on sivusto, jonka kautta löydät suosikkilelut parhaaseen hintaan. Sivusto vertailee eri netissä toimivien lelukauppojen hintoja samalle tuotteelle ja tarjoaa sinulle edullisinta hintaa. Säästyt siis Googlailulta ja vertailulta ja pääset suoraan ostamaan etsimäsi lelun edulliseen hintaan!

Kampausmallin pää on ollut yksi lasten, erityisesti tyttöjen, suosikkileluista jo vuosikymmenten ajan. Siinä missä tämän lelun suosio on säilynyt niin kampauspää mallit ovat myös kehittyneet ulkonäöltään ja näyttävät nykyisin entistä upeammilta. Myös tuotteiden mukana tulevien lisätarvikkeiden määrä on kasvanut. Pitkähiuksinen Fanny on oiva esimerkiksi modernista kampausmallin päästä, jolla lapsi jaksaa leikkiä pitkään. Fannylle on mahdollista tehdä runsaasti erilaisia kampauksia ja hiusten koristeeksi voi lisätä monenlaisia ihania lisäyksityiskohtia. Tuotteen mukana nimittäin tulee kattava valikoima erilaisia helmiä, koristeita sekä hiuslisäkkeitä. Helmiä ja koristeita voi lisätä tuomaan näyttävyyttä esimerkiksi letteihin tai punoksiin ja hiuslisäkkeillä tyyli saa puolestaan heti aivan uutta ilmettä. Mukana on myös meikkejä, joilla voi täydentää Fannyn upean lookin!


 • Verkkokauppa: Shopping4net leikkikalut
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 0 €
  Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun