Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny
Happy Friend

Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny

Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny
22,70€

00.0
(0)
Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny Monet lapset nauttivat erilaisista pukeutumisleikeistä ja kampauksien kokeilusta. Nyt erilaisten kampausten suunnitteluun ja toteutukseen löytyy aivan täydellinen tuote, jolla erilaisia hiustyylejä voi harjoitella mielin määrin! Tee täydellinen kampaus Fannylle! Moni lapsi ihailee kampaajia ja haaveilee tulevansa.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  2-6 päivää
  Toimituskulut
  1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  22,70€
  Ruskeat hiukset
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  29,90€
  Vaaleat hiukset
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Aina ilmainen toimitus
  29,90€
  Tummat hiukset
 • Toimitusaika
  1-3 päivää
  Toimituskulut
  6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
  41,90€
  Vaaleat hiukset
from €22.7 to €41.9
Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny hinnan kehitys

Happy Friend, Kampausmallin pää, Fanny

Monet lapset nauttivat erilaisista pukeutumisleikeistä ja kampauksien kokeilusta. Nyt erilaisten kampausten suunnitteluun ja toteutukseen löytyy aivan täydellinen tuote, jolla erilaisia hiustyylejä voi harjoitella mielin määrin!

Tee täydellinen kampaus Fannylle!

Moni lapsi ihailee kampaajia ja haaveilee tulevansa kampaajaksi isona. Monesti hiusmalleiksi kokeiluihin päätyvät niin äidit, mummot kuin ystävätkin. Nyt on kuitenkin löytynyt täydellinen tuote, jolle erilaisia, upeita kampauksia on mahdollista harjoitella koska tahansa. Fanny kampausmallin pää on täydellinen lahja kenelle tahansa yli 4-vuotiaalle lapselle, joka nauttii hiusten laittamisesta. Fannylla on upeat ja kiiltävät pitkät vaaleat hiukset, joihin onnistuvat kaikenlaiset hiustyylit. Erilaisia ihania kampauksia on mahdollista luoda yhä uudelleen ja uudelleen! Fannyn mukana tulee paljon erilaisia hiustarvikkeita ja koristeita, joilla look muuttuu entistäkin näyttävämmäksi. Tutustu myös muihin saman sarjan kampauspää tuotteisiin, jotka ilahduttavat monen ikäisiä lapsia. Lelukaupat.fi on sivusto, jonka kautta löydät suosikkilelut parhaaseen hintaan. Sivusto vertailee eri netissä toimivien lelukauppojen hintoja samalle tuotteelle ja tarjoaa sinulle edullisinta hintaa. Säästyt siis Googlailulta ja vertailulta ja pääset suoraan ostamaan etsimäsi lelun edulliseen hintaan!

Kampausmallin pää on ollut yksi lasten, erityisesti tyttöjen, suosikkileluista jo vuosikymmenten ajan. Siinä missä tämän lelun suosio on säilynyt niin kampauspää mallit ovat myös kehittyneet ulkonäöltään ja näyttävät nykyisin entistä upeammilta. Myös tuotteiden mukana tulevien lisätarvikkeiden määrä on kasvanut. Pitkähiuksinen Fanny on oiva esimerkiksi modernista kampausmallin päästä, jolla lapsi jaksaa leikkiä pitkään. Fannylle on mahdollista tehdä runsaasti erilaisia kampauksia ja hiusten koristeeksi voi lisätä monenlaisia ihania lisäyksityiskohtia. Tuotteen mukana nimittäin tulee kattava valikoima erilaisia helmiä, koristeita sekä hiuslisäkkeitä. Helmiä ja koristeita voi lisätä tuomaan näyttävyyttä esimerkiksi letteihin tai punoksiin ja hiuslisäkkeillä tyyli saa puolestaan heti aivan uutta ilmettä. Mukana on myös meikkejä, joilla voi täydentää Fannyn upean lookin!


 • Tuotemerkki: Happy Friend
 • Verkkokauppa: Adlibris
 • Toimitusaika: 2-6 päivää
 • Toimituskulut: 1,9 - 2,9 €
  Ilmainen toimitus yli 14,90 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun