Lelut & lelukaupat netissä
Classic World, Puinen parkkitalo, 2 kerrosta

Classic World, Puinen parkkitalo, 2 kerrosta

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Classic World, puinen parkkitalo, 2 kerrosta

Classic worldin puinen parkkitalo sisältää kaksikerroksisen parkkihallin lisäksi neljä eriväristä autoa, helikopterin, liikennevalon ja stop-kyltin. Pikkuinen rakentaja saa tämän parkkihallin kanssa ajan kulumaan kuin siivillä!

Leikkiautojen suosio säilyy vuodesta toiseen

Leikkiauto on kautta aikojen ollut suosittu lelu pienten poikien ja miksei tyttöjenkin keskuudessa. Ai sitä vauhdin hurmaa, kun saa päästellä pitkin mielikuvituksellisia moottoriteitä ja harjoitella taskuun parkkeeraamista jo hyvissä ajoin ennen ajokokeen ajankohtaisuutta. Classic worldin kaksikerroksisessa puisessa parkkitalossa on hyvä säilyttää kakkos- ja kolmosautot sillä aikaa, kun ykkösauto on tien päällä. Kulkuneuvo ei heti myöskään jätä tielle, sillä kaikki menopelit voi kätevästi käydä tankkaamassa alimman kerroksen bensa-asemalla. Parkkitalo on kaunis ja värikäs kokonaisuus, joka varmasti siivittää mielikuvituksen mitä vauhdikkaimpiin ja ikimuistoisimpiin leikkeihin kavereiden, sisarusten ja vanhempien kanssa. Jos tulevaisuuden helikopterilentäjällä tekeekin mieli vaihtaa kulkupeliä maanpinnalta yläilmoihin, löytyy parkkitalon katolta laskeutumisalusta helikopterille. Yläilmoista voi maisemia ihaillessa sitten miettiä, minkä värisellä autolla ajella seuraavaksi. Auton voi sitten kätevästi rullata kerroksesta toiseen autohissillä, joten bensaakin säästyy kuljetuksen sijasta tärkeimpään eli ajamiseen. Tämän parkkihallin parissa pienet ja vähän isommatkin viettävät varmasti ikimuistoisia hetkiä!

Classic Worldin puinen parkkitalo on viehättävä ja klassinen lahja autoista ja rakentamisesta innostuneelle pienelle pojalle tai tytölle. Puinen lelulahja on ekologisesti kestävä ja se kestää käyttöä sukupolvesta toiseen. Pieni kuljettaja viihtyy neljän erivärisen auton ja upean helikopterin kera huristellessaan varmasti tuntikausia. Mukana tulevat stop-merkki ja liikennevalo ovat erinomainen tilaisuuus opetella kaksi hyvin tärkeää liikennesääntöä, sillä vaikka autolla huristeleminen onkin huikean mukavaa, voi leluista myös oppia aina jotain uutta. Puinen parkkihalli on mahtava lahjavalinta pienille kuskeille ja tuleville lentäjille. Se on lahja, josta tulee varmasti mitä mahtavin ja mielenkiintoisin lisä mielikuvitusleikkeihin, joista ei vauhtia ja jännitystä jää puuttumaan. Parkkihallin mitat ovat 45 x 29 x 37 cm.

Siirry alkuun